- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Bilmiyorum ki belki de bana öyle geldi. Henüz çocuk sahibi olmadığım için belki de öyleydiDoktorun neden tedirgin ve Böyle telaşlı bir hali vardı onu anlayamadım?Düşük yumurta rezervi ile Onca doktor gezdim kimse bu moda girmedi.
Hmm düşüğe mi sebep oluyor peki bu ? O da öyle söyledi. Tedavisi var dedi .Kısır lafı iğrenç öncelikle onu belirtmek isterim.
Amh düşüklüğü diye forumda aratın milyon tane konu var. Benim de düşük. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım. Sonuçlarınız bir çıksın hele... Çeşitli tedavi yöntemleri var. Uygun bulunan uygulanır.
Hiç öyle bi şey söylemedim ben. Eminim doktorunuz da söylememiştir.Hmm düşüğe mi sebep oluyor peki bu ? O da öyle söyledi. Tedavisi var dedi .
Benimde düşük diyince öyle anlamışım. Yok o düşüğe sebep demedi. Tedavsii var dedi demek istedim.Hiç öyle bi şey söylemedim ben. Eminim doktorunuz da söylememiştir.
Size öyle gelmiştir.Sonuçta ölümcül birşey değil ve bununda çaresi var erken menepoz olmadığı sürece.Hormon testini yaptırın sonuca göre doktorlar yönlendirir zaten eğer çok düşükse AMH değeriniz bir an önce yumurtalarınızı dondurunBilmiyorum ki belki de bana öyle geldi. Henüz çocuk sahibi olmadığım için belki de öyleydi
Yani üzüldüm işte yine deSize öyle gelmiştir.Sonuçta ölümcül birşey değil ve bununda çaresi var erken menepoz olmadığı sürece.Hormon testini yaptırın sonuca göre doktorlar yönlendirir zaten eğer çok düşükse AMH değeriniz bir an önce yumurtalarınızı dondurun
Sizin AMH kaçtı? 3. Kez deneyeceğim tüp bebek bendeKısır lafı iğrenç öncelikle onu belirtmek isterim.
Amh düşüklüğü diye forumda aratın milyon tane konu var. Benim de düşük. 2. Tüp bebek tedavime hazırlanırken doğal hamile kaldım. Sonuçlarınız bir çıksın hele... Çeşitli tedavi yöntemleri var. Uygun bulunan uygulanır.
0,64tü 2020 temmuzda. Aralıkta 1 negatifim var. 2. Ye mart sonu başlayacaktım. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım.Sizin AMH kaçtı? 3. Kez deneyeceğim tüp bebek bende
Yani üzüldüm işte yine deçocuk istiyordum ben. Önceki evliliğimde olmadı yeniden evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorumm
Benimde 0.89 çok sevindim sizin adınıza Allahım sağlık versin evladınıza0,64tü 2020 temmuzda. Aralıkta 1 negatifim var. 2. Ye mart sonu başlayacaktım. Şubatta histereskopi oldum. Martta hamile kalmışım.
Yok adetli iken yapıılıyormuş . Adet dönemim gelince yaptırcam hormon testiniYumurta rezervi az demek çocuğunuz olmayacak demek değil ki.
Usg de folikül mü saydı benim bildiğim adetken sayılıyor
Testi aynı gün içerisinde isteme imkanları oluyor diye biliyorum
Bu kadar strese gireceğime hemen yaptırırdım ben olsam
Üzüldüm başınız saolsun inşallah yeniden bir bebeğiniz olurAmh degerinize baktırin. Ben haziranda batırmıştım . 1 in altında olmadıği icin bu sevyede bebek olmaz diyemem demişti. Hamile kaldim ama şimdi kalbi durdu alınacak lütfen endişe etmeyin. Strese girmeyin.
bende de aynı sorun var üst üste de 3 yılda 2 kez hamile kaldım. Doğum kontrol hapları bu hormon seviyelerini azaltıyor, bunları bırakıp başka bir yöntemle korunmanız gerekir.Hmm düşüğe mi sebep oluyor peki bu ? O da öyle söyledi. Tedavisi var dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?