Yumurta rezervim nasil çoğalır ?

Arkadaş çok güzel söylemiş tatlim 1 yılı bekleme tup bebek merkezine rahlillerinle git göster ücretsiz muayne ilk görüşmeler bide bir merkezde takılma bir kaç merkeze göster. Gittiğin dr nin geçmişine bak referans al.
Googleda bi kac doktoru arastirdim suan listeledim instagramlarina baktim cok kisi memnun kalmis doktorlardan

Pardon siz böyle yanip tutusurken esiniz neden bayramdan sonra gidiyor test vermeye , Adet falan mi bekliyormus ? Benimki de aylarca beni oyaladi yok efendim psikioljisi hazir degilmis . Sonra gittik sperm testi Verdi, bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum dedi. Sanmis ki Elle muayene falan yapacaklar
O is yerinden suan izin alamiyor eve bile gec geliyor bazen mesaiden ya izin almayacak yada isten çıkacak

Merhaba kusura bakmayin ben 1 senelik evliyim yaşım 25 evlendigimden bugüne kadaric korunmadım diyebilirim. Adetli oldugum gunlerde hormon testi yaptirmistim , bugün sonuclarimi gösterdim biri mart digeri mayis sonuclarim , yumurtaliklarimin az oldugunu söyledi bu doktor gecenki doktor ise iyi oldugunu söylemisti hersey normal demisti, simdi ki doktor bi 6 ay daha korunmayin esinizde muayene olsun onda da bi sorun yoksa size aşılama belki o da olmaz direkt tup bebek tedavisi dedi kafamdan kaynar sula bosaldi sanki odada cikarken aglamamak icin kendimi zor tuttum diyebilirim. Bi ilac bisey istedim burda okuduklarıma dayanarak oyle bisey yok dedi bari olani kaliteli hala getireyim dedim yok dedi

Ben napicam nolur bana yardim edin, ilacli ilacsiz bitkisel ne olursa

Esimde bayram sonrasi gidicek ürolojiye Eki Görüntüle 3071537 bu mart sonucum

Eki Görüntüle 3071538 buda mayıs
Amh sayınıza gore sanirim doktor size bunu soylemis ki sanslisiniz bazi doktorlar söylemiyor is isten gecince ogrenmek zorunda kaliyoruz size tavsiyem suki 6 ay beklemeyin inaninki zamani keske geriye alabilsem kendi adima konusmam gerekirse beklemek biseyi degistirmiyor asilamanizi olun devlette iki kez igneli sekilde gidin tup bebege hak kazanin tutmazdada madem erken bebek sahibi olmak istiyorsunuz hic beklemeyin bekledikce sorunlar cikiyor bizzat yasayip gordum bendede sebepsiz infertilite var. Amh 4 küsür benimde tüp bebeklge başlıyorum bu ay nasipse bende 25 yasindayim bazi seyler yasa bakmiyor malesef suan amh sayiniz cok anlamiyorum ama kotu sayilmaz bence herseyin tam zamani geciktirmeyin hersey gönlünüzce olsun 🌺

Amh sayınıza gore sanirim doktor size bunu soylemis ki sanslisiniz bazi doktorlar söylemiyor is isten gecince ogrenmek zorunda kaliyoruz size tavsiyem suki 6 ay beklemeyin inaninki zamani keske geriye alabilsem kendi adima konusmam gerekirse beklemek biseyi degistirmiyor asilamanizi olun devlette iki kez igneli sekilde gidin tup bebege hak kazanin tutmazdada madem erken bebek sahibi olmak istiyorsunuz hic beklemeyin bekledikce sorunlar cikiyor bizzat yasayip gordum bendede sebepsiz infertilite var. Amh 4 küsür benimde tüp bebeklge başlıyorum bu ay nasipse bende 25 yasindayim bazi seyler yasa bakmiyor malesef suan amh sayiniz cok anlamiyorum ama kotu sayilmaz bence herseyin tam zamani geciktirmeyin hersey gönlünüzce olsun 🌺
Cok teşekkür ederim, simdi devlette asilama yaptirdiktan sonra instagram da isinin ehli doktorlar buldum onlara gitsem tup bebek icin olur mu yada devlet asilamadan sonra olmazsa tup bebek yapiyor mu ucretsiz ben tam anlamiyorum da

Cok teşekkür ederim, simdi devlette asilama yaptirdiktan sonra instagram da isinin ehli doktorlar buldum onlara gitsem tup bebek icin olur mu yada devlet asilamadan sonra olmazsa tup bebek yapiyor mu ucretsiz ben tam anlamiyorum da
3 yıl evlilik sartı var canim 2 igneli asilama olunca hak kazaniyorsun ben tam tersi yaptim zaman kaybetmeme acisindan asilamalarimi ozelde yaptirdim tupe devlete gittim zaman acisindan kazandim evet ama gerek yokmus keske devlette olsaymisim asilamalarida 3 asilama oldum bide 3. Asiri gereksizmis bide ozel cok pahali simdi devlette. Rapor cikti ilaclarima 25 kutu ilaca 2500 odedim en son yaptigim asilama ise 5 bucuk milyari gecmisti oyle soyliyim sana tabi sehirden sehire fark eder ama amh degerin suan cok iyi vakit kaybetme suan yumurtalarini toplat sen eger rapor sartlarini karsilamiyorsan yani 3 senelik binevliligin yoksa durumunda iyiyse ozelde tüp yaptirabilirsin ozaman hic asilamaya gerek yok zaten ben 5 yillik evliyim oyuzden hakkim varken kullanmak istedim

3 yıl evlilik sartı var canim 2 igneli asilama olunca hak kazaniyorsun ben tam tersi yaptim zaman kaybetmeme acisindan asilamalarimi ozelde yaptirdim tupe devlete gittim zaman acisindan kazandim evet ama gerek yokmus keske devlette olsaymisim asilamalarida 3 asilama oldum bide 3. Asiri gereksizmis bide ozel cok pahali simdi devlette. Rapor cikti ilaclarima 25 kutu ilaca 2500 odedim en son yaptigim asilama ise 5 bucuk milyari gecmisti oyle soyliyim sana tabi sehirden sehire fark eder ama amh degerin suan cok iyi vakit kaybetme suan yumurtalarini toplat sen eger rapor sartlarini karsilamiyorsan yani 3 senelik binevliligin yoksa durumunda iyiyse ozelde tüp yaptirabilirsin ozaman hic asilamaya gerek yok zaten ben 5 yillik evliyim oyuzden hakkim varken kullanmak istedim
1 yıllik evliyim ve beklemek istemiyorum açıkçası ne yapmam lazim bu durumda kafam durdu özür dilerim

Amh bakılmış 0.5 ile bile hamile kalanı gördüm doğal yoldan bence bukadar korkunç bir tablo yok doktora sorarak prowomen promotil women gibi takviyeler ile yumurta kalitenizi arttırabilirsiniz.

Dedim kalitesini arttirmak icin bi ilac yazsanız diye oyle.bisey yok dedi
Bu dediklerim ilaç değil vitamin tüp bebek aşılama öncesi de doktorlar bu vitaminleri veye benzerlerini öneriyor kalite için bence başka doktora gözükün bu doktor bir an önce tüp yapmaya bakıyor gibi geldi bana

1 yıllik evliyim ve beklemek istemiyorum açıkçası ne yapmam lazim bu durumda kafam durdu özür dilerim
2 yilda amh degeriniz duser rezervde azalir siz maddi durum yerindeyse ozele gidin direk beklemeyin hic zaten benim harcadigim paralarda bu zamana kadar bi tup bebek parasini buldu emin olun bunun hsg si var asilamasi var ben hepsini ozelde yaptirdim keske direk tüpe basvursaymisim

Bu dediklerim ilaç değil vitamin tüp bebek aşılama öncesi de doktorlar bu vitaminleri veye benzerlerini öneriyor kalite için bence başka doktora gözükün bu doktor bir an önce tüp yapmaya bakıyor gibi geldi bana
Haklısınız esimde bi gitsin hemen baska doktorlara bakicaz

2 yilda amh degeriniz duser rezervde azalir siz maddi durum yerindeyse ozele gidin direk beklemeyin hic zaten benim harcadigim paralarda bu zamana kadar bi tup bebek parasini buldu emin olun bunun hsg si var asilamasi var ben hepsini ozelde yaptirdim keske direk tüpe basvursaymisim
Hayırlısı olsun teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Pardon siz böyle yanip tutusurken esiniz neden bayramdan sonra gidiyor test vermeye , Adet falan mi bekliyormus ? Benimki de aylarca beni oyaladi yok efendim psikioljisi hazir degilmis . Sonra gittik sperm testi Verdi, bu kadar kolay oldugunu bilmiyordum dedi. Sanmis ki Elle muayene falan yapacaklar. Kocaniz da öyle düsünüyor olabilir, gec olurmus bayramdan sonra deyin götürün doktora
Çok haklısınız. Bence de beklememeli bir an önce başlayın uzun bir süreç

Back
X