slm bende sizin gibi bu konuda araştırma yapıyorum bugün gittiğim izmirdeki bir tüp bebek merkezi tüp bebekte sabit düşünceliydi ama benim akafam akrışık başka bir merkeze yada dr. fikrine ihtiyacım var siz nerde yaşıyorsunuz?
slm bende sizin gibi bu konuda araştırma yapıyorum bugün gittiğim izmirdeki bir tüp bebek merkezi tüp bebekte sabit düşünceliydi ama benim akafam akrışık başka bir merkeze yada dr. fikrine ihtiyacım var siz nerde yaşıyorsunuz?
yumurta rezervi azalması yaşayanlar hangi tüp bebek merkezine gittiniz başarı sonuçlarınız ve deneyimleriniz nelerdir arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim
ben 27 yaşındayım ve 3 yumurtam var.1 tanesi döllendi o da transfer edildi.4 temmuzda sonucu öğrenicem.Bu 2. denemem Ankara da Gürgan clinicde yaptırdım.DR.um Timur gürgan.Bakalım sonuç ne olacak.Hayırlısı artık ne diyelim
canım görmemişim cevap yazıdğını biraz geç oldu kusura bakma.Bana kısa protokol uygulandı.Toplam 9 gün iğne oldum.Menegon kullandım.son 3 gün sadece orgalutron eklendi.Menegonuda 5 toz 3 su yptım.3 yumurtadan 1 i döllendi.Allah'a şükrler olsun şimdi hamileyim:)Darısı başınıza..hakkında hayırlısı ne ise o olsun ilk denemenmi yumurtaları azalmış bayanlarda daha az ilaç vererek yapılıyormuş tüp bebek bende gürgan cliniğe gitmeyi düşünüyorum ama kendiliğinden olurmu diye bekliyorum
canım görmemişim cevap yazıdğını biraz geç oldu kusura bakma.Bana kısa protokol uygulandı.Toplam 9 gün iğne oldum.Menegon kullandım.son 3 gün sadece orgalutron eklendi.Menegonuda 5 toz 3 su yptım.3 yumurtadan 1 i döllendi.Allah'a şükrler olsun şimdi hamileyim:)Darısı başınıza..
Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum. Benimde fsh'ım 11.5 larda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Adetlerim düzenli geliyor ama süre ve miktar çok kısa. Sizde de varmı böyle bi durum? Fsh'tan mı kaynaklanıyor yoksa başka bi nedenden mi acaba, rahim filminde bişey çıkmadı ona göre histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum tüpten önce.
Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum. Benimde fsh'ım 11.5 larda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Adetlerim düzenli geliyor ama süre ve miktar çok kısa. Sizde de varmı böyle bi durum? Fsh'tan mı kaynaklanıyor yoksa başka bi nedenden mi acaba, rahim filminde bişey çıkmadı ona göre histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum tüpten önce.
fsh değerinin yüksek olduğunu söylemişsin de tedaviden önce hayıt tohumunu dene istersen. çok faydalı olduğunu söylüyorlar..
yokmu dur kimsecikler yahu anlatmak isteyen benim şu kadar yumurtam vardı sıkıntım şuydu ve şu merkezde halettim diyen
canım benimde rezer azlıgı var kan pıhtılaşması önce derim histereskopi yaptır rahim filmi çektirin sonra başlayın tüp bebege derim
benim birinci deneme olmadı zaten merkezim o konu üzerine başarılı degil tavsiyem akay da tolga ecemiş derim rezer azlıgı üstüne ben mammdi sorundan gidemedim zekai tahirde yaptıryorum bence akyla konuş fizytalrı 3ile 4 arası ha ilaç raporu kendileri çıkartıyor hakkın varsa birde çidere üye isen onlar randevu alsın uygun alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?