Tüp Bebek Merkezleri yumurta rezervinde azalma olanlaar için tüp bebek merkezi

ikra38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
234
6
96
Van
yumurta rezervi azalması yaşayanlar hangi tüp bebek merkezine gittiniz başarı sonuçlarınız ve deneyimleriniz nelerdir arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

slm bende sizin gibi bu konuda araştırma yapıyorum bugün gittiğim izmirdeki bir tüp bebek merkezi tüp bebekte sabit düşünceliydi ama benim akafam akrışık başka bir merkeze yada dr. fikrine ihtiyacım var siz nerde yaşıyorsunuz?

ben aslında van da yaşıyorum buralarda yok merkezler kendi annem kayseride ilk denmemi kayseride yaptım fakat olmadı hem yumurta azalması hemte tüp lerde sorun var bir dahakini nerede yaptıracağımda kararsızım

ne yaptın başladınmı tedaviye

yumurta rezervi azalması yaşayanlar hangi tüp bebek merkezine gittiniz başarı sonuçlarınız ve deneyimleriniz nelerdir arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim

ben 27 yaşındayım ve 3 yumurtam var.1 tanesi döllendi o da transfer edildi.4 temmuzda sonucu öğrenicem.Bu 2. denemem Ankara da Gürgan clinicde yaptırdım.DR.um Timur gürgan.Bakalım sonuç ne olacak.Hayırlısı artık ne diyelim

hakkında hayırlısı ne ise o olsun ilk denemenmi yumurtaları azalmış bayanlarda daha az ilaç vererek yapılıyormuş tüp bebek bende gürgan cliniğe gitmeyi düşünüyorum ama kendiliğinden olurmu diye bekliyorum

canım görmemişim cevap yazıdğını biraz geç oldu kusura bakma.Bana kısa protokol uygulandı.Toplam 9 gün iğne oldum.Menegon kullandım.son 3 gün sadece orgalutron eklendi.Menegonuda 5 toz 3 su yptım.3 yumurtadan 1 i döllendi.Allah'a şükrler olsun şimdi hamileyim:)Darısı başınıza..

est. bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alman nasip etsin kucağına allahım ben menegonu 2 toz 1 su yaptırmıştım ilkinde belkide kısmet değilmiş

Arkadaşlar ben bişey merak ediyorum. Benimde fsh'ım 11.5 larda tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Adetlerim düzenli geliyor ama süre ve miktar çok kısa. Sizde de varmı böyle bi durum? Fsh'tan mı kaynaklanıyor yoksa başka bi nedenden mi acaba, rahim filminde bişey çıkmadı ona göre histeroskopi yaptırmayı düşünüyorum tüpten önce.

neden tüp bebek olduğuna bağlırı canım tedavinin seyri

canım bende kileri sayayım sen kendin karar ver benim tüplerim tıkalı ve yumurta rezervimde azalma var bir tüp bebek denemesi geçirdim maalesef kimyasal gebelik oldu benim fsh 6.05 olmasına rağmen 2 yumrta zor verebildim şimdi ben tekrar deneyeceğim ama histereskopi yaptırmam lazım bebek neden düştü diye sen neden düşünüyosun histereskopi

fsh değerinin yüksek olduğunu söylemişsin de tedaviden önce hayıt tohumunu dene istersen. çok faydalı olduğunu söylüyorlar..

fsh değerinin yüksek olduğunu söylemişsin de tedaviden önce hayıt tohumunu dene istersen. çok faydalı olduğunu söylüyorlar..

): nerdeyse 1 yıldır içiyorum. Faydasını gördümmü bilemiyorum açıkcası. Son 1 aydır bıraktım ama yine başlayacağım , umut dünyası işte..

yokmu dur kimsecikler yahu anlatmak isteyen benim şu kadar yumurtam vardı sıkıntım şuydu ve şu merkezde halettim diyen

yokmu dur kimsecikler yahu anlatmak isteyen benim şu kadar yumurtam vardı sıkıntım şuydu ve şu merkezde halettim diyen

canım benimde rezer azlıgı var kan pıhtılaşması önce derim histereskopi yaptır rahim filmi çektirin sonra başlayın tüp bebege derim

benim birinci deneme olmadı zaten merkezim o konu üzerine başarılı degil tavsiyem akay da tolga ecemiş derim rezer azlıgı üstüne ben mammdi sorundan gidemedim zekai tahirde yaptıryorum bence akyla konuş fizytalrı 3ile 4 arası ha ilaç raporu kendileri çıkartıyor hakkın varsa birde çidere üye isen onlar randevu alsın uygun alıyorlar

teşekkür ederim cevabın için benim tedavimi hiç bir şekilde karşılamıyor zaten her yer aynı tamamen özel:)

buradan tek tek doktorları araştırıyorum merkezleri araştırıyorm ancak yumurta rezerv azlığı hiç bir doktorun tercih ettiği bir infertilite çeşidi değil o herkeze gülücükler umutlar saçan doktorların suratı sizin karşınızda duvara dönüyor umut vermemek adına ellerinden geleni yapıyorlar ve sonuçta zaten onları haklı çıkarıyor ben henüz memnun kalabileceğim çare bulabileceğim bir merkeze ve doktora rastlamadım malesef

Merhaba arkadaşlar, bu siteye yeni üye oldum. aslında takip ediyodum ama üye olmamıştım. benim de yumurta rezervim azalmıştı. 3 kere tüp bebek tedavisi gördüm. Üçüncüsünde hamile kalmayı başardım ve sadece tek yumurta transferi yapılabildi, yüksek doz ilaç tedavisine rağmen 3 yumurtam oluştu ve sadece biri döllendi, o da kısmet ki tuttu çok şükür. Hikayemi kısaca anlatmış oldum :). ilk iki denememi gen-art' ta yapmıştım, çok ilgili bir yerdi size kendinizi prenses gibi hisstettiriyorlardı, herşey yolunda sanıyordum taaa ki yumurta toplama ve döllenme işlemlerindeki hüsranlara kadar, tabi bu durumda transfer aşamasına sıfır moralle giriyordum. en son sana yapacak bişey kalmadı dedi doktor, ilaçsız tüp bebek önerildi düşünelim deyip ayrıldık. Araştırdık neymiş ilaçsız tüp bebek diye aslında bizim durumumuzda olanlara hiç uymayan bir yöntemmiş afalladık açıkçası. ben bi süre bütün bu tedavilerden uzak kalmaya karar verdim, sonra bir tanıdığımız Anatolia Tüp Bebek Merkezi' ni önerdi aslında bu forumda takip ettiğim üzere pek de olumlu şeyler duymamıştım hakkında. Gidip görüşelim dedik eşimle, hakikaten inanılmaz kalabalık bir yer ve gerçekten dedikleri gibi doktoru sadece ilk görüşme ve transfer sırasında görüyorsun fakat bunlar sizi hiç tedirgin etmesin inanılmaz profesyonel bir ekipleri var. Doktor Ayşe sizi gün aşırı bazen hergün muayene ediyor ve hocaya günlük bilgi veriliyor, ilaç dozlarını hoca ayarlıyor(Hakan Yaralı' nın hastasıydım bu arada). her gittiğinizde kanınız mutlaka alınıyor ve dozlar ayarlanırken bu veri de kullanılıyor. (diğer yerde bu yapılmıyor) Bu arada ilk görüşmede Hakan Hoca herşeyi ciddiyetle anlatıyor durumumun ne olduğunu açıkçası orada anladım ben, diğer yerde herşey yolundayken olmuyormuş gibi bir hava yaratılmıştı çünkü. Tedaviye başladık kan alan hemşireden tutun da bankodaki görevlililere kadar ciddiyetle yapıyorlar işlerini herhangi bir aksama olmuyor yoğunluğa rağmen. herhangi bir şey bilgilendirilecekseniz mutlaka arayıp çok düzgün bir şekilde bilgi veriyorlar. (çatlatma iğnemin olduğu gün 22:30 arandım mesela, saatinizi geçirmeyin diye) kendimi güvende hissettim ben orada. tek yumurta transfer edildi, hakan hoca transferden sonra yanıma geldi elimi sıktı ve %20 şansın var dedi ama elimi öyle bir sıktı ki, ellerinden geleni yaptıklarının farkındaydım ve moralim hiç bozulmadı, transferden sonraki aşamada ne yapmamız gerektiği, nasıl beslenmemize kadar hemşireler tarafından anlatıldı, test günü tebrik ederiz diye aradıklarında kulaklarıma inanamadım o kadar ciddiyetle yaklaşan hemşireye dalga mı geçiyosunuz diye sordum telefonda. ben başta Hakan Yaralı olmak üzere tüm anatolia tüp bebek çalışanlarına buradan çok teşekkür ediyorum ve size orayı tavsiye ediyorum tereddütsüz. çünkü öyle bir güven veriyorlar ki size ellerine teslim edebiliyosunuz kendinizi benim için öyle oldu en azından. başarız olsaydık yine tavsiye eder miydim gerçekten orasını bilmiyorum sonuçta insanın başarısız olduğu bir yeri bir başkasına tavsiye etmesi biraz zor gibi... ama eğer aranızda ankarada olanlar varsa mutlaka gitsin bir görüşşün orayla. kalabalığı sizi endişelendirmesin hiç bir şey aksamıyor çünkü. herkese şimdiden başarılı ve hayırlı tedaviler diliyorum, allah hepimizin kucağına sağlıklı sıhhatli, mutlu huzurlu çocuklar versin. allah yolunuzu açık etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…