• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta rezervleri ve kalitesi

slm arkadaşlar 2, başarısız tüp bebek denememden sonra doktorum rezerv azlığından dolayı biosteren önerdi fakat özlellikle 4 aydan fazla kullanmam gerektiğinin üstünde durdu 9 aydıriçiyonuz sanırım bu konuda doktorunuz ikaz etmedimi yada kullanım süresiyle ilgili bir şey demedimi çünkü bende kullanmaya başlıycam..

Sivilce ve tüylenme yapabiliyormuş. Ben de uzun süre kullandım, baktı ki doktor yumurtalarda pek bi değişiklik yok devam dedi:)
Ben de uzun süredir kullanıyorum. Çok bir zararını (yan etki) görmedim hatta faydası oldu galiba

merhaba doktorum yumurta toplanana kadar kullandırdır bana. yumurtalar toplandıktan sonra kestim.

bende kullandıklarımı yazayım,
- dhea ama 1 ay kullandım keşke daha önce başlasa imişim.
- Co enzim Q ten 100 mg 1 sabah 1 akşam
- Solgar Female Muttiple 1 adet
- Bal Polen Arı Sütü - Sabah Akşam 1 er kaşık

Sayıda Artış olmadı ama kaliteli yumurtalar oluştu. 5. gün blast oldu. Bence sende yumurta adetine kitlenme, kaliteli olsun yeter canım.
merhaba bendede yumurta rezervsi az olmasından dolayı arısütü kullanmak istiyorum tüp bebek tedavisine başlayacağım ama nasıl kullanıcam anlayamadım.
arısütü + polen olarak mı yoksa arısütü+polen+bal+propolis olarak mı bilgi verebilir misiniz ?

Back