Yumurta sağlığı için öneriler

sevgimaciyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2018
171
267
103
30
Herkese merhaba. Yaşım 30, eşimle bir süredir bebek düşünüyoruz. Hem eşim hem de ben ilgili testleri yaptırdık. Eşimde kan ve sperm testinde bir sorun çıkmadı. Bende zaten pcos vardı ve onun dışında bir problem olmadığını söyledi doktor. Adetlerim çok düzensizdir. O yüzden doktor kontrolünde tarlusal, duphaston gibi ilaçlar kullanıyorum eğer adette gecikme olursa. Birkaç ay deneyip sonuca ulaşamayınca hsg de çektirdim. Tüplerin açık ve rahminde de bir problem yok, denemeye devam edin dedi doktor. Ama her ay olmadıkça ben de üzülüyorum ve acaba başka bir problem mi var diye düşünüyorum. Yumurta takibi, çatlaması vs ile ilgili düzenli bir kontrol yaptırmadım henüz. Amh 14 çıkmıştı. Pcosta yumurta sağlığı ve gebelik için yediğiniz, içtiğiniz sağlıkli besinler ya da genel olarak tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Kaç aydır deniyorsunuz canım bende de pcos var amh değerim yüksek 8.53 çıktı doğum kontrol hapı kullanmami ovulasyon testi denememi önermişti doktor bi kaç ovulasyon testi ile denedim olmadı çünkü stresli geçti benim için. Doğum kontrol hapı kullanmadim çünkü adetlerim düzenliydi. En son iki ay önce özel bi doktora gittim klomen çatlatma iğnesi tedavisi denemiş oldum malesef oda benim için stresli geçti günlerimi bile değerlendiremedim o tedavide etkili olmadı. Artık tedavi değil de biraz daha akışına oluruna bırakmak istiyorum bundan sonra sakin kalmaya çalışıyorum plansız programsız ilişki ile. Birde doktor inositol vermişti takviye olarak seninde onu kullanmani öneririm yumurta kalitesini arttırıyormus düzenli kullanım da. Yürüyüş yapıyordum artık onu da bıraktım kış geldiği için. Avokado Yemeni öneririm oda hormon dengelenmesini sağlıyor Rahmi hamileliğe hazırlıyormus. Bunlar kendim de denediklerim canım psoclu olarak inşallah biz de hamile kalabiliriz. Soğan kürü denedim onu da bıraktım en önemli etken stresden uzak olmak aklından çıkarmak en çok ona odaklan canım. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inşallah

Hsg cektirmissin ne güzel temiz çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…