yumurta sayisi az diye islemi iptal edilip asilamaya donen var mi?

roniyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.054
0
116
İstanbul
Selam kizlar
3. ivf denemem de maalesef sadece 2 yumurtam buyudu diye islem iptal edildi. Yarin asilama yapilacak. Bu sekilde hamile kalan var mi?

Selam kizlar
3. ivf denemem de maalesef sadece 2 yumurtam buyudu diye islem iptal edildi. Yarin asilama yapilacak. Bu sekilde hamile kalan var mi?

Benim iki IVF denemem aynı nedenle iptal edilip aşılama yapıldı. Birincisinde 3, ikincisinde 2 yumurtam oluşmuştu. Ama maalesef negatif sonuçlandı. Üçüncü IVF denemesinde sonuca ulaştık çok şükür. İnşallah sen tekrar IVF'e gerek kalmadan aşılama ile sonuca ulaşırsın

Selam kizlar

Moralini bozma arkadaşım. İhtiyacımız olan bir yumurta zaten. Aşılama ile hiç olmayacak olsa, tümden iptal edilirdi, lütfen başta umut. Ben ikinci mikroya kendimi hazır hissetmiyorum diye şimdi aşılama tedavisine başladım. İlk mikro denemesinde ne kadar umutluysam bundan da o kadar umutluyum açıkçası. Neden olmasın ki? Hem belki arka arkaya güzel haberler veririz birbirimize. Haydi önce moral...

benim iş yerinden bir arkadaşım 10 sene önce 42 yaşında aşılama ile hamile kaldı. olacaksa oluyor

sagolun kizlar moral verdiniz. Benim de bir arkadasim 40 yasinda benim doktoruma asilama yaptirip hemen ilkinde hamile kaldi. Gerci onun spontan hamileligi vardi ama olsun.
Bakalim 14 gun sonra test yapicam

Bonedea senin neden yumurtalarin gelismemisti. Benim sag yumurtaligimda kist var o yuzden uzun sure dogum kontrol hapi kullandim o da cok baskiladigi icin folikullerim iyi yanit vermedi ilaclara. Bir de tabii yas faktoru var. 38,5 yasindayim.
senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…