Yumurta sayısı ile ilgili yardımmm

luthien58

RABBİ HEB'Lİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
428
394
303
merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı yumurtalık takibi için. adetin 5. günü bu gün, yukarıdan ultasonla baktı, sağda 4-5 tane solda 4-5 tane yumurta hücrem olduğunu, şuan 4-5 mm olduğunu söyledi. yumurtaların çok değil dedi canım sıkıldı yaşım 26 neden yumurtalarım az diye acayip kafama takıyorum bunun normali nedir bilen var mı, benim gibi olup hamile kalanlar var mı. bana bi akıl vereecek var mı :(

merhaba kızlar bugün doktor randevum vardı yumurtalık takibi için. adetin 5. günü bu gün, yukarıdan ultasonla baktı, sağda 4-5 tane solda 4-5 tane yumurta hücrem olduğunu, şuan 4-5 mm olduğunu söyledi. yumurtaların çok değil dedi canım sıkıldı yaşım 26 neden yumurtalarım az diye acayip kafama takıyorum bunun normali nedir bilen var mı, benim gibi olup hamile kalanlar var mı. bana bi akıl vereecek var mı :KK43:
Degisik bir doktor
Sag ve sol 10 yumurta ve adetin 5. gunu daha bi beklesin bakalim belki iclerinde cok iyi olan birkac tane buyuyecek olumsuz konusmak icin ne kadar erken bir zaman secmis kendine
Rahat ol bence sıkıntı yok

Degisik bir doktor
Sag ve sol 10 yumurta ve adetin 5. gunu daha bi beklesin bakalim belki iclerinde cok iyi olan birkac tane buyuyecek olumsuz konusmak icin ne kadar erken bir zaman secmis kendine
Rahat ol bence sıkıntı yok

cevabın için çok teşekkür ederim. bunun olması gerekeni kaç bilmediğim için çok üzüldüm önceki gittiğimde rahimin boyutu kalınlığı güzel yumurta sayın da iyi çok çok iyi diyemem belki ama kötü de değil demişti o zaman hiç takmamıştım, şimdi böyle söyleyince.... çok yoğun bi doktor ameliyattan çıkmıştı öğle arasında yemeğe çıkmadan muayene etti sanırım açlıktan öyle dedi rahatlattın içimii çok sağol

Back
X