Yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için DHEA

merhaba kızlar ben 1.5 aydır dhea kullanıyorum günde 2 defa. ve ayrıca incir kürüde uyguluyorum yine günde 2 kez daha önce bende 3 tane folikül bulmuştu ve ilaçlara rağmen büyümediler bu nedenle tedavimi sonlandırdı doktorum ama geçen hafta kontrole gittim ve doktorum hiç umudu yokken çok şaşırdı adetim yeni bitmesine rağmen 7 - 8tane folikül buldu bende ve bu ayın sonunda yine tedaviye başlıyorum :) dheaya ve incire inananlardanım bana dua edin sizinde kullanmanızı tavsiye ederim herkese selamlar...

canım bişeyi merak ettim incir kürü için kuru incirmi yoksa taze incirmi kullanılıyor?acil cevap verirseniz çok memnun olurum ikinci tüp bebek denemesine başlanan bir arkadaşım için lazım yumurta sorunu var onunda

kızlar bu liacı bende kullandım yumurta kalitesini arttırmak için fakat 13 yumurtamın hepsi kalitesiz çıktı şimdi doktor kullan dese kesinlikle kullanmam onun yerine bitki kürlerini denerim kafanızı karışatırmıyımdamafoldumben

KIZLAR SELAMLAR ben 6. migromda DHEA kullandim dr onrmisti fakat hic bir faydsasini gormedim inanin eger kur yapmak istiyorsaniz corek otu bal tarcin karisimi yumurtalarin sayisini ve kalitesini artiriyormus ben basladim hayirlisi yalniz adetin ikinci gunu baslanacak 14 gune kadar fsh hormonu ve adet duzenleyici HAYIT TOHUMU COK FAYDASI VAR Diyorlar inseallah bu aksamda onu icecem CANIM KARDESLERIM BEN INANIYORUMKI INANIN HER SEY NASIP ALLAHU TAALA OL DEYECEK VE OLACAK DEMEKKI HERSEYIN VAKTI ZAMANI VAR bakin ben mayista baslayacagim tedavime agustosa ertelendi kist sebebiyle AGUSTOSTA YAPACAGIM TEDAVIM KASIMA DEDI KENDI DRUM UC aydir adet olamamistim biz kendi kendimize ay ve yil tayin ediyoruz vcanim kardeslerim mevla dilerse hersey olur bu ayda yapacam su ayda dedim MALESEF BUYUK KONUSMUSUM ALLAH NASIP EDRSE INSEALLAHHHH 7. migroya baslayacagim HAYIRLISI KASIMDA YUCE YARADANIM HERKESE SIFA VERSIN BU UGURDA SAVASANLARIN ELLERINI YUREGINI EVLERINI VE AVUCLARIMIZI BOS CEVIRMESIN AMINNNNNNNN sabirla inancla inseallah meleklerimiz bize gelecek RABBIM BUYUK

benimde yumurta rezervi azlığı nedeniyle ilk tedavimde 3 yumurta elde edildi yüksek dozda ilaç kullanmama rağmen 2 tanesi anca döllendi ve 2.gün transfer edildi sonuçta tutmadı.2.tedavimde günde 3 tane dhea ve 1 tane l-argine içtim.2 ay boyunca incir kürümü de yaptım(kuru incirden) ve de az dozajla 8 yumurta elde ettik.hepside döllendi ve blast olarak transfer edildi 3 tanesi.ben yumurta rrezervi olanlara tavsiye edebilirim.

ilk tedavimde 7 yumurta gelişti 6 toplandı 2 döllendi. kimyasal oldu. 2 aydır dhea içiyorum. bal çörektotu tarçın yiyorum. incir kürü (kuru incir ile oluyor) çalışıyorum yapamadım günde 2 inciri(kuru) 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp bekletip (7-8 saat) yiyorum. şimdi 5 yumurta geliştiyor. daha yeni sayı farketmedi azaldı ama bu normal benim rezerv azlığım yaş nedeniyle kaliteleri nasıl haftaya anlayacağız. ben 2 doktora dha yı sordum ben faydasına inanmıyorum ama isterseniz içebilirsiniz bir zararı yok dediler

ilk tedavimde 7 yumurta gelişti 6 toplandı 2 döllendi. kimyasal oldu. 2 aydır dhea içiyorum. bal çörektotu tarçın yiyorum. incir kürü (kuru incir ile oluyor) çalışıyorum yapamadım günde 2 inciri(kuru) 1 tatlı kaşığı zeytinyağı döküp bekletip (7-8 saat) yiyorum. şimdi 5 yumurta geliştiyor. daha yeni sayı farketmedi azaldı ama bu normal benim rezerv azlığım yaş nedeniyle kaliteleri nasıl haftaya anlayacağız. ben 2 doktora dha yı sordum ben faydasına inanmıyorum ama isterseniz içebilirsiniz bir zararı yok dediler

canim benim allah sifa versin benim en son tedavimde 4 yumurtam oldu ikisi cok guzel dollendi hemde grade 1 grade1 di cok saglikliydi olmayinca olmuyor iste nasip simdi ben corek otu karisimini yapiyorum ve 42 gun incir suyu ictim bu sefer hepsini denemek isytiyorum ramazandan sonra akupunktura baslicam inseallah faydasi olur CANIM YASIN KAC benim yumurta rezervim cok az yasim 38 RABBIM BIZLERE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSEALLAHHHH AMINNNNNNkaydirigubbakcemile5

nilcim ben senden 4 yaş daha büyüğüm 67 liyim yine de şükür diyorum bu yaşta 5 folikül gelişmesi de çok iyi birşey. dua ediyorum şöyle 2-3 tanesi 1. kalite döllensin diye. rabbim yar ve yardımcımız olsun canım :Saruboceq:

nilcim ben senden 4 yaş daha büyüğüm 67 liyim yine de şükür diyorum bu yaşta 5 folikül gelişmesi de çok iyi birşey. dua ediyorum şöyle 2-3 tanesi 1. kalite döllensin diye. rabbim yar ve yardımcımız olsun canım :Saruboceq:

Maasallah denizcim ya cok guzel ve sanslisin inseallah rabbim bebeginide hemen kucagine verir canim benim bu sefer gonophene isimli ilacla baslicaz daha sonra igneler dedi dr hayirlisi bende 5 4 olsaydi sukredecem ALLAH BUYUK SEN NE ZAMAN BASLIYOSUN TEDAVIYE ALLAH HEPIMIZE KLAYLIK VERSIN AMINNNN INSEALLAH ZORU BASARIRIZ kaydirigubbakcemile4:emir_bebek:

Maasallah denizcim ya cok guzel ve sanslisin inseallah rabbim bebeginide hemen kucagine verir canim benim bu sefer gonophene isimli ilacla baslicaz daha sonra igneler dedi dr hayirlisi bende 5 4 olsaydi sukredecem ALLAH BUYUK SEN NE ZAMAN BASLIYOSUN TEDAVIYE ALLAH HEPIMIZE KLAYLIK VERSIN AMINNNN INSEALLAH ZORU BASARIRIZ kaydirigubbakcemile4:emir_bebek:
ben cumartesi başladım canım. bugün 6,5-8 mm arası 5 yumurtam vardı. inşallah kaliteli gelişir ve döllenirler :Saruboceq:inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız

kızlar sızın cok ıyı benım yas 27 5 yumurtadan 1 transfer edıldı 7 hucrelı olmadı sımdı cook korkuyorum 2 ci tup bebek yıne aynısı olursa dıye ıncır kuru 11 gunum aktardan arısutu polen bal karısımı yıyıyorum ınsaah sıfa bulurum allah hepımızın gonlune gore versın

Kızlar merhaba ben bal çörekotu tarçın karışımını bir ay kullandım ama ozaman aşılama ve tüp bebek yaptırmamaıştım yumurta kalitem kötü değil ama daha fazla olsun diğe kullandım
Ama sonuç kötü oldu birsürü yumurta oluştu ama çatlayamadıkları için hepsi kist oldu iki ay doğum kontrol hapı kullandım kistler geçsin diğe tabi birde kasıklarımda çok kötü ağrılar oldu
Aşılama ve tüp bebek yaptırdım ama tutmadılar 2,tüp bebek için ekimde gideceğiz
Benim merak ettiğim acaba bu ballı karışımı yumurta uyarıcı ilaçları kullandığımızda kullansak daha fazla ve kaliteli yumurta olur mu sonuçta yumurtaları hepsi toplanıyor ve geriye kist oluşturacak yumurta kalmıyor
Aranızda bu şekilde deneyip de iyi sonuç alan var mı acaba
Bu arada ben 35 yaşındayım eşimde ve bende bir problem yok sebepsiz dendi

Kızlar merhaba ben bal çörekotu tarçın karışımını bir ay kullandım ama ozaman aşılama ve tüp bebek yaptırmamaıştım yumurta kalitem kötü değil ama daha fazla olsun diğe kullandım
Ama sonuç kötü oldu birsürü yumurta oluştu ama çatlayamadıkları için hepsi kist oldu iki ay doğum kontrol hapı kullandım kistler geçsin diğe tabi birde kasıklarımda çok kötü ağrılar oldu
Aşılama ve tüp bebek yaptırdım ama tutmadılar 2,tüp bebek için ekimde gideceğiz
Benim merak ettiğim acaba bu ballı karışımı yumurta uyarıcı ilaçları kullandığımızda kullansak daha fazla ve kaliteli yumurta olur mu sonuçta yumurtaları hepsi toplanıyor ve geriye kist oluşturacak yumurta kalmıyor
Aranızda bu şekilde deneyip de iyi sonuç alan var mı acaba
Bu arada ben 35 yaşındayım eşimde ve bende bir problem yok sebepsiz dendi

eylül08 el muallim ve şenay k yumurta toplanana kadar bal-polen-arısütü ve çörekotu karışımına devam etmişler senayk doktoruna sormuş o izin vermiş. şu an ikisi de hamile. bir de ikisi de akupuntura gitmişlerdi. bence tüp e başlamadna 1 ay önce başla tüpe başlarken de doktoruna sor kafan rahat olsun

dhea yı doktora sordum arkadaslar ben hastalarıma kullandrdım faydası olmadı ama kullanmak ıstıyorsan kullan sakıncası yok dedı doktor

bende dhea ya başladım 100 mg içiyorum.25 mg lık bendeki 2 tablet öğlende 2 tablet gece içiyorum inş faydasını görürüm hayırlısıyla

canlarım ben 2 ay günde 3 kez DHEA aldım, ama sadece 1 yumurtam gelişti o ay, o da döllenmedi zaten :( sonra incir kürüne başladım 2 ay onu yaptım, ibrahim saraçoğlunun kürü ama,15 tane kuru incir 2,5 bardak suda 30 dk kaynıyor. internette tarifi var, ben de atarım isterseniz, ve çok faydasını gördüm 10-11 yumurta oldu :) kişiye göre ya da vücudun o ay verdiği tepkiye göre değişebilir mutlaka, kimseyi negatif etkilemek istemem, doktorunuz kullanın derse için tabi, ama doktorunuza danışarak incir kürünü de mutlaka yapın bence, çok faydalı bişey, en azından bitkisel kesinlikle zararsız
allah hepimize bebişlerimizi sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla inşallahh:Saruboceq:

bende kullandım doktorum vermi,şti ama çokta yumurtam olmadıo ilac balık yumurtasıydı galiba heralde o yüzden balina gibi oldum :çok üzgünüm:

Sevgile arkadaşlar şimdiye kadar DHEA ilacını kullanan ve faydasını gören üye arkadaşlar bizleri bu konuda bilgılendırıse sevınırım kendım 2 aydan fazla oldu kullanıyorum hala bır etkısını goremedım hormonlarım yüksek tedavı oluyorum ınsallah ıyileşirimde birr çocuk sahibi oluruz

Sevgiler.

Back
X