YUMURTA SAYISININ AZ OLMASİ

Velhasil kelam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
96
41
3
33
Arkadaşlar merhaba dün doktara gittim muayene etti ve şey dedi senin yaş gruplarına göre yumurta sayin bir tık az biraz çok olmasını beklerdim dedi. sonra bir sürü test istedi onlarda sadece D vitamini düşük çıktı. Özel bir test ten bahsetti haftaya cikicakmis oda AMH testi galiba yumurtalıklar ile bir test mis. İnsaAllah kötü birşey cikmaz 🙏.Boyle bir sorun ile karşılaşan varsa cevaplarınızı bekliyorum. acaba doktor nasıl bir yol izlicek ne yapacak?

Gebelik içinmi gittin ? Neden yumurtaların bi tık az dedi doktorun bi tık azsa gebeliğe engel değil tup bebek merkezlerinde herhangi eslerde sorun varsa yardımcı oluyorlar

Arkadaşlar merhaba dün doktara gittim muayene etti ve şey dedi senin yaş gruplarına göre yumurta sayin bir tık az biraz çok olmasını beklerdim dedi. sonra bir sürü test istedi onlarda sadece D vitamini düşük çıktı. Özel bir test ten bahsetti haftaya cikicakmis oda AMH testi galiba yumurtalıklar ile bir test mis. İnsaAllah kötü birşey cikmaz 🙏.Boyle bir sorun ile karşılaşan varsa cevaplarınızı bekliyorum. acaba doktor nasıl bir yol izlicek ne yapacak?
Kan testi yumurtalık rezervi hakkında bilgi veriyor. Sigara alkol , genetik faktörler beslenme çikolata kisti rezerve zarar verebilir.. sayısını etkilenebilir ama önemli değil yani kaliteli 1 adet yumurta kaliteli 1 sperm yeterli

Back
X