- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi Kupecicegi
Ben doğal olarak artıran şeyler bulmaya çalışıyorum. Keten tohumu falan gibiHayır hiç bir şey yapmıyorum. yapılıyorsa da ben bulmiyorim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doğal olarak artıran şeyler bulmaya çalışıyorum. Keten tohumu falan gibiHayır hiç bir şey yapmıyorum. yapılıyorsa da ben bulmiyorim
İğnelerle yükselir diye düşünüyorum moral de çok önemli moralini yüksek tutmaya çalışBende de e2 düşük çıktı son kontrolde iğnelere devam ediyorum ama yükselicek mi bilmiyorum
Keten tohumunu yogurtla mi tuketiyorsunBen doğal olarak artıran şeyler bulmaya çalışıyorum. Keten tohumu falan gibi
Yok kahvaltıyı yaptıktan sonra kuruyemiş ve keten tohumu alıyorum tadı güzel geliyor bana, yağını da tüketiyorum ben ama faydası olup olmadığını bilmiyorum yakında tahlil yaptırmadımKeten tohumunu yogurtla mi tuketiyorsun
Keten tohumunu karıştırmadan direk nasıl yutabiliyorsun kiYok kahvaltıyı yaptıktan sonra kuruyemiş ve keten tohumu alıyorum tadı güzel geliyor bana, yağını da tüketiyorum ben ama faydası olup olmadığını bilmiyorum yakında tahlil yaptırmadım
Maalesef düşük yaptım. Beslenmenin etkisi olsa da önemli olan sağlıklı hamilelik. Günde iki tane kuru incir yiyordum. Hamilelige katkısı oldu belki ama devam etmedi ne yazık ki.Tebrik ederim inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. İnciri ne şekilde tükettiniz
Çiğneyip yutuyorum ben zorlanmıyorum ama toz haline getirilmiş de oluyorKeten tohumunu karıştırmadan direk nasıl yutabiliyorsun ki
Yaa çok üzüldüm. Bir daha olur Allah' ın izniyle bi kere olmuş yaMaalesef düşük yaptım. Beslenmenin etkisi olsa da önemli olan sağlıklı hamilelik. Günde iki tane kuru incir yiyordum. Hamilelige katkısı oldu belki ama devam etmedi ne yazık ki.
Kucuk bir öğütucu kullanıp aslında günlük cekip tüketmek daha iyi oluyor diye biliyorum.Çiğneyip yutuyorum ben zorlanmıyorum ama toz haline getirilmiş de oluyor
Ben bu şekilde de faydası olur diye düşünmüştüm ama bu sefer öğüterek deneyeyimKucuk bir öğütucu kullanıp aslında günlük cekip tüketmek daha iyi oluyor diye biliyorum.
Faydası olur muhakkak ama ezilmemis keten tohumu kalırsa bağırsak için sıkıntı diye duymuştum ama araştırmak gerekBen bu şekilde de faydası olur diye düşünmüştüm ama bu sefer öğüterek deneyeyim
Evet haklısın teşekkür ederimFaydası olur muhakkak ama ezilmemis keten tohumu kalırsa bağırsak için sıkıntı diye duymuştum ama araştırmak gerek
yumurta senkronizasyonu nedir tam olarak acabaBana yumurta senkronizasyonu önerdiler ama görüşmeden sonra hemen tedaviye başlamadım. Kullanan olduysa Climara bantı ne zaman kullandınız? Tedaviye başlamadan önceki ay adetliyken mi yoksa adetten sonra mı
Yumurtalar eşit büyümüyorsa ön tedaviyle eşit büyüme elde edilmeye çalışılıyoryumurta senkronizasyonu nedir tam olarak acaba
Bana da önden estrofem verdi onun için .çok önemli midir acaba bu hepsinin eşit büyümesi .bana da iki seferdir eşit değil diyo doktorYumurtalar eşit büyümüyorsa ön tedaviyle eşit büyüme elde edilmeye çalışılıyor
Bilemiyorum. Benim eşit olmamasına rağmen gerekli görülmedi pekBana da önden estrofem verdi onun için .çok önemli midir acaba bu hepsinin eşit büyümesi .bana da iki seferdir eşit değil diyo doktor
Şöyle olabilir. Arada fazla farka varsa diğeri büyüyene kadar öbürü çatlayabilir ve o yumurta boşa gider. Bence amaç buBana da önden estrofem verdi onun için .çok önemli midir acaba bu hepsinin eşit büyümesi .bana da iki seferdir eşit değil diyo doktor