Çocuk Hastalıkları Yumurta,süt,fındık,ceviz alerjisi hep birlikte!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seydako

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
6
0
86
Bayburt
Merhaba bayanlar, oğlum şu an 15 aylık. 5. aydan itibaren atopik dermatiti var. Yumurta ve fındığa alerjisini biliyoduk,son yaptırdığımız testte süte ve cevize de alerjisi olduğunu öğrendik. Çok aşırı bir tepki vermediği için bunlara, daha önce farketmemiştik. Açıkcası hacettepeye gitmemize rağmen yeterince ilgilenildiğimizi,bilgilendirildiğimizi düşünmüyorum. Yalnız bu gıdaları vermememiz söylendi.Peki ben çocuğuma ne yedireceğim?Yardımcı olabilecek olanınız var mı?Başka bir doktor bulana kadar ne yedirmeliyim oğluma?Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.

merhaba benim oğlumda 3 aylıkken süt allerjisi olduğunu farkettik yapılan teste göre inek sütüne allerjisi çıktı. aynı zamanda yumutaya karşıda allerji testi yapılmıştı. o temiz çok şükür. şuan 9 aylığız tedavimiz olumlu. neocate ile başladık. tasını sevmediği inin pregomin as ye geçtik. doktor 1 yaşında geçeceğini söulüyor. sizin tedaviniz nasıl?

Back