yumurta takibi ile hamile kalanlar varmı..

sihirli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
124
0
96
Diğer
kızlar yumurta takibi ile aranızda hamile kalanlarınız varmı..bir teselli istiyorum yada şu bekleme aşamasında bir umut bekliyorum sizlerdenLÜTFEEEENNN...mafoldumben

Valla kalanlar varmış..bende aynı durumdayım yarın regli olmam gerekiyor ve acaba olacakmıyım olmayacakmıyım diye bunalımdayım seni çok iyi anlıyorum...

merhaba ben de yumurta çatlamaması durumu var dı yumurta takibi yaptı doktorum 4sene sonunda 1 kızım oldu .şimdi tekrar 2.çocugu istiyorum fakat yine bir tedavi dönemi gecirmeden hamile kalamıycam gibi gözüküyor allah sizlerede nasip eder inşallah

kızlar merhaba sonunda bugün kan tahlili yaptırdım adet olmama 1 hafta var ama ben daha geç adet oldugum için 2 haftam filan var.ama tahlilda negatif sizce acaba erkenmi yaptırmış olabilirim.çatlamamın üstünden 12 gün geçmişti..bana cvp verecek birisi varmı?

sihirli merhaba ben bahsettiğin işlemleri yaptırmadım ama yaptırmış gibi deneyimliyim sana yardımcı olabilirim merak etme 5 yıl kadar bir özel bir tüp bebek merkezinde muhasebeci olarak çalıştım evlililk dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldım ama tüp bebek konusunda herşeyi her bilgiye hemen hemen sahip oldum.çünkü sendne bilirsinki bu tür merkezlerde sadec görevinden sorumlu olnmuyorsun her kouya her bölüme hakim oluyorsun sana veya başka bilgi almak isyeten arkadaşlara yardımcı olurum olmaya çalışırım doktorlarımla irtibat içindeyim istersen danışabilirim bile merak etme.görüşürüz...

mesela en son sorun için eğer tüp bebek veya aşılama gibi bir işlem yaptırmış isen bu işlemin sonucu hemen hemen 12 günde belli olur oda kanda sağlıklı sonuçlar alabilirsun o dönemde kişi adet görecekmiş gibi belirtileri yaşıyor.ama bu sonucu belirtmiyor malesef bide 2 gün sonra tekrar istenir normalde ama 12.günde direkt 5 ten küçük bir değer ise sonuç malesef ngatif oluyor.eğer 12.günde 5 ten büyük bir değer de bhcg sonucun çıkarsa doktorun birde 2 gün sonra tekrarını ister çünkü bu 2 günde kan değerinin katlanması gerekiyor yani mesela 50 ise 2 gün sonra 100 olarak bekleniyor kan değeri bu durum o anda hastanın poz<itif bir değere sahip olduğunu gösteriyor...

Back
X