Yumurta takibi ile hamile kalanlar

Bizimde 2 sene olacak hiç olmadı Aralık da rahim filmi çektirdim ben sorun yokmuş tüplerde ben ovulasyon da kullanıyorum kasımdan beri 21.gün progestoron da baktırdım yumurtlama oluyor fsh 10 civarında birde polikistik var başka bir sıkıntı yok bu ay ilk kez femara kullandım bakalım etkisi olacakmı test yapsan çıkar bence 3 gün kalmış
Ovulasyon testi kullandınız mı ?

Eklentiler

• IMG_1375.webp
    IMG_1375.webp
    80 KB · Görüntüleme: 39
Hayır canım ya sadece sıvıyı basarlarken baskı hissi oluyor o biraz ağrı yapıyor ama işlem bittikten sonra hiç ağrı olmadı ama 1 hafta kahve lekelenme geldi
Uzun demir gibi bi alet var vajinayi açtıktan sonra rahime sıvı vermek icin rahime gonderdikleri onu görünce korkmuştum. Burda rahim ağzını makas gibi biseyle tutuyorlarmis bunlar dogrumu

Uzun demir gibi bi alet var vajinayi açtıktan sonra rahime sıvı vermek icin rahime gonderdikleri onu görünce korkmuştum. Burda rahim ağzını makas gibi biseyle tutuyorlarmis bunlar dogrumu
Ben hiç görmedim öyle şeyler kendimi korkutmak istemiştim öyle bişey soktularsa bile acımadı hissetmedim yani illaki açmak için bişeyler sokulması lazım bu kadar korkuyorsanız özelde anestezi ile çekilebilir misiniz ama anestezisiz çekilecekseniz de çok araştırma yapmayın ne de olsa çekilecek kendinizi korkutmanın anlamı yok sakin olmalısınız yoksa daha çok canınız acır

Ben hiç görmedim öyle şeyler kendimi korkutmak istemiştim öyle bişey soktularsa bile acımadı hissetmedim yani illaki açmak için bişeyler sokulması lazım bu kadar korkuyorsanız özelde anestezi ile çekilebilir misiniz ama anestezisiz çekilecekseniz de çok araştırma yapmayın ne de olsa çekilecek kendinizi korkutmanın anlamı yok sakin olmalısınız yoksa daha çok canınız acır
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

Back
X