- 5 Kasım 2023
- 123
- 23
- 18
- 29
- Konu Sahibi heratoretto
Güldürdünüz beniBen hep 2 gün kala yapıyorum ve hep tek çizgi çıktı yani doğru sonuç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldürdünüz beniBen hep 2 gün kala yapıyorum ve hep tek çizgi çıktı yani doğru sonuç![]()
6buçukta çıkıyorum işten sabah da erken geliyorum bir eczane bulamadım açık zor duruyorum gerçekten inşallah bulurum çıkıştaErken gebelik yapabilirsin. Prodoctor ya da predictor markaları iyi
İnşallah hamilesindir canım6buçukta çıkıyorum işten sabah da erken geliyorum bir eczane bulamadım açık zor duruyorum gerçekten inşallah bulurum çıkışta![]()
Amin inşallah Allah hepimize nasip etsin tez vakitteİnşallah hamilesindir canım![]()
Aminn canım benim çook teşekkür ediyorum hepimiz gülelim ya kavuşalım bebişlerimizeGüldürdünüz beniAllah da sizi güldürsün de bir daha ki bata 2gün kala testiniz çift çıksın inşallah
![]()
Aminn canım benim çook teşekkür ediyorum hepimiz gülelim ya kavuşalım bebişlerimize![]()
Ovulasyon testi kullandınız mı ?Bizimde 2 sene olacak hiç olmadı Aralık da rahim filmi çektirdim ben sorun yokmuş tüplerde ben ovulasyon da kullanıyorum kasımdan beri 21.gün progestoron da baktırdım yumurtlama oluyor fsh 10 civarında birde polikistik var başka bir sıkıntı yok bu ay ilk kez femara kullandım bakalım etkisi olacakmı test yapsan çıkar bence 3 gün kalmış
Kullandım evet dün yumurtlama bugün çatlama gördümOvulasyon testi kullandınız mı ?
Testiniz bu şekilde oldu mu t çizgisi c den koyuKullandım evet dün yumurtlama bugün çatlama gördüm
Benim hiç böyle olmadı canım herkesin bünyesi farklı onun için galibaTestiniz bu şekilde oldu mu t çizgisi c den koyu
Böyle olduğunda pik sayılıyor o yüzden sordum sürekli yapıp bunu bulmalısınızBenim hiç böyle olmadı canım herkesin bünyesi farklı onun için galiba
Peki çok acılı bir işlemmi rahim filmiHemen oldu benim 2 ay kontrol yapıldı sonrada adet bitiminde gün verdiler çekildi
Hayır canım ya sadece sıvıyı basarlarken baskı hissi oluyor o biraz ağrı yapıyor ama işlem bittikten sonra hiç ağrı olmadı ama 1 hafta kahve lekelenme geldiPeki çok acılı bir işlemmi rahim filmi
Uzun demir gibi bi alet var vajinayi açtıktan sonra rahime sıvı vermek icin rahime gonderdikleri onu görünce korkmuştum. Burda rahim ağzını makas gibi biseyle tutuyorlarmis bunlar dogrumuHayır canım ya sadece sıvıyı basarlarken baskı hissi oluyor o biraz ağrı yapıyor ama işlem bittikten sonra hiç ağrı olmadı ama 1 hafta kahve lekelenme geldi
Ben hiç görmedim öyle şeyler kendimi korkutmak istemiştim öyle bişey soktularsa bile acımadı hissetmedim yani illaki açmak için bişeyler sokulması lazım bu kadar korkuyorsanız özelde anestezi ile çekilebilir misiniz ama anestezisiz çekilecekseniz de çok araştırma yapmayın ne de olsa çekilecek kendinizi korkutmanın anlamı yok sakin olmalısınız yoksa daha çok canınız acırUzun demir gibi bi alet var vajinayi açtıktan sonra rahime sıvı vermek icin rahime gonderdikleri onu görünce korkmuştum. Burda rahim ağzını makas gibi biseyle tutuyorlarmis bunlar dogrumu
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icinBen hiç görmedim öyle şeyler kendimi korkutmak istemiştim öyle bişey soktularsa bile acımadı hissetmedim yani illaki açmak için bişeyler sokulması lazım bu kadar korkuyorsanız özelde anestezi ile çekilebilir misiniz ama anestezisiz çekilecekseniz de çok araştırma yapmayın ne de olsa çekilecek kendinizi korkutmanın anlamı yok sakin olmalısınız yoksa daha çok canınız acır