yumurta takibi yapılduktan sonra hamile kalan varmı

sevalemre

nerdesin canımın canı
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
4.913
1
156
Antalya
arkadaşlar merhaba ben 1.5 yılık evliyim bu ay doktora gitim hiç bir sorun yoktu doktorum bu ay yumurta takibine başladı benim gibibu duyguyu yaşaya ve yumurta takipi yapmış ve yapacak olan arkadaşlarım varsa duygularınızı paylaşırmısınız

Canım zaten ilk aşama yumurta takibidir... düzenli yumurtlayıp yumurtalamadığını,yumurtalarının yeterli boyuta gelip gelemediğini ve çatlamasını kontrol edecek doktorun belli günlerde.
Eğer bu adımların herhangi birinde bir sorun varsa ona göre bir tedavi verecektir eğer bunlarda sorun yoksa eşinin de sperm testleri yapılır ve size belli bir süre doğal yolla denemeniz önerilir muhtemelen..
Ben yumurta takibi yaptırdım ve yumurtalarımın gelişmediği dolayısıyla çatlamadığı gözlendi ve bu ay Klomen kullanıp ardından çatlatma iğnesi vuruldum ve doktorun söylediği günlerde ilişki uyguladık. şimdi beklemedeyim.
Umarım bebişin seni çok bekletmeden gelir. Bol şanslar.

gyhs sağol bilgilerin için evet aalh yaardım cın olsun inşalalh sende bebeğinekavuşursun
tekrar teşekür edrim bkalmım bizde beklemyiz çok fazla

gyhs sağol bilgilerin için evet aalh yaardım cın olsun inşalalh sende bebeğinekavuşursun
tekrar teşekür edrim bkalmım bizde beklemyiz çok fazla

Umarım beklemezsin canım. Hepsinden öte umarım böyle ilaçlarla doktorlarla uğraşmanı gerektirecek bir sorun çıkmaz umarım. Güzel haberlerini bekliyoruz.

benim yumurta takibim yapıldı yumurta oluşuyo ama büyümüyordu doktor yumurta oluşturucu ve büyütücü klomeni verdi ardından 12.gün kontrolde 2 tane güzel boyutta yumurtam olduğunu gördük ovitrelle yumurta çatlatıcı iğne verdi 13.gün vuruldum ve şu an 6 haftalık hamileyimmmmmmm darısı isteyen herkese

canım sevalimm..hayırlı olsun taikplerin loçkam:)
benim kardeşim ilk yumurtlama takibinde klomenle hamile kaldı..inşallah senin de öyle olur canım benim.Şeniz

ay loçkam canım benim sağol caınma rakadşaım inşaaalh hepiniz en yakın zaamnda meleklreinize kavuşursunuz lçkma ben i yine yankız bırkamadın seni çko seviyom
kızlaa sizlerde teşekür ederim
hasankeyf sende inşalallh sapa salim kucağına alırsın

teşekkür ederim darısı sana inşallah bende 1 buçuk yıllık evliydim 4-5 aydır düşünüyorduk fakat yumurta sorunum olacağı aklıma gelmezdi doktora gittim çok şükür ki bir hapla sorunu çözüp hamile kaldım çok güzel bir duygu rabbim sizede nasip eder inşallah

Ben henüz yumurta takibi yaptırıyorum ve doktora gititiğimde öğrendim benim şimdiye kadar tahmin ettiğim günlerde yumurtam daha olgunlaşma evresinde oluyormuş.Adet düzensizliğim olmadığı halde ben 14-15.günlerde çatlama olduğunu düşünürken,17.günde çağırdı doktor ve o zamana ancak olgunlaşır dedi belki çatlaması 18,güne sarkar bilemiyorum.Yumurta takibi yaptırmakta fayda var.Sonuç ne olacak kendi adıma bilmiyorum.Pazartesi kontrolüm var.

arkadaşlar benim tedavide 2.ayım klomen+glukophage kullandım 10.gün uştrasonla bakıldı ama ilaçlar hiç fayda etmemiş 10mm yumurtam oluşmuştu 4 gün sonra tekrar bakıldı yumurtalar sönmüş vaziyette dedi doktor adet olmanı bekleyip rahim filmi çekilecek sonra iğneyle tedaviye başlıyacagız dedi içimde bi umut var gibi doktor böyle söyleyipte şansa hamile kalan varmıdır acaba

evet bencede faydası var inşallah hepimiz istediğimiz sıonucu alırız
portakal suyu inşallah sende istediğin sonucu alırsın
erkansa inşşallah sende tedavinin sonucuu alırsın geçmiş olsun

canım bende 3 ay yumurtalık takibi yaptırdım klomen kullandım arkasından catlama iğnesi ve 4. ayda hamile oldugumu ögrendim su an 24 haftalık ve oglum olacak Allah izin verirse insallah en yakın zamanda sizlerde olumlu sonuc alırsınız Allah hepinizin yardımcısı olsun dualarım sizlerle

sevalcim ya topicmi açmışsın yeni gördüm..
umarım takip işe yarayacak ve buradan hamile kaldığının haberini vereceksin...

bende cuma başlıcam yumurta takibine klomen verdi bugün başladım birde pregnyl 5000 iğne verdi onu bulamadım ama bakalım nasıl olucak

bende cuma başlıcam yumurta takibine klomen verdi bugün başladım birde pregnyl 5000 iğne verdi onu bulamadım ama bakalım nasıl olucak

hayırlı olsun pregnyl 5000 fiyatı ucuz olduğu için piyasada çok zor bulunuyor bana doktorum o yüzden ovitrelle verdi ve ilk ay hamile kaldım darısı isteyenlere

merhaba ben adetimin 3 günü yumueta takibi yaptırdım sağda solda yumurta olmmuş en büyüğü 11mm likmiş adetin 3 gününe göre çok büyümemişmi b,len varsa ban yazsın

sevalim topicin hayırlı olsun tatlım.allahım güzel gönlüne göre versin.bende birzamanlar yaptırdım takip yumurtam çatlamadığı için tedaviye geçtik.umarım enkısa zamanda hepimiz minişlerimize kavuşuruz..

ay ebroşum canım arkadaşım çok iyisin inşalalh canım benim bir gün our sende meleğini kucağına laırsın teşekür ederim seni çkseviyom alalh razı olsun rabim gönlündeki en çok siteidğin şeyi sana nasip etsin

Back
X