sweetbaby, hamile yazabilirsin bana. Umarım bu sefer aksilik çıkmadan kavuşabiliriz meleğimize. Hepinizi öpüyorum..
canım anlatmıştım daha önce, tekrar edip ekleyeyim madem :)canım çok tebrik ediyorum seni. umarım sağlıcakla bebeğini 9 ay sonunda kucağına alırsın darısı başımıza. böylelikle listemiz ilk hamilesine kavuşmuş oldu. canım ama böyle hemen kaçmak yok,kurtulamazsın. anlat bakalım. ne kadardır bebek istiyodun. ne bebek sahibi olmanı sağladı.yumurta takibi,ilaç anlatki biz de umutlanalım.kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar 3 mart olan tarihimi 31 mart olarak degiştirebilirmisiniz ben adet oldum.birdaha aslı klomen kullanmıcam vucudumun dengesini bozdu valla.
arkadaşlar sabah randevum vardı yumoşum 15 mm olmuş,perşembe yine rndevum var 18 olursa çatlatma iğnesi vurlcam. olmamışsa bidaha gidicem.bua y şansım az biliyorum 1 tane yumoşum var ama ben yine de umutluyum. artık üzülmek yok,kendimi iyi hissediyorum.bitane de olsa yumoşumun olması bile beni mutlu etti. bidahaki ay hem klomen hem iğne olucam.ya klomen benim bünyemi hiç etkilemedi.okadar ki pek etki bile etmedi. sadece 1 yumurtam oldu.
bugün rahim filmi çektirdim tahlilleri yaptırdım bua ya bakalım ne olacak inşallah güzel şeyler olur
teşekkür ederim tatlım, inşallah bu son olur da kazasız belasız kavuşuruz miniğimize:)ve ilk hamişimizi gördüm nesli canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
nazey, canım tebrik ederim :) Kaç çıktı kan değerin?? Ben de o tarihlerde bekliyordum adeti. Geç olduğunu düşünüyorsun ben de erken olduğunu sanıyorum.. Yine çok uzattım, tekrar tebrik ederim kuzumKızlar hamileyiiiim.Bugün kan testi yaptırdım.Ama hala inanamıyorum.Saırım daha 2 haftalık.Tahmin ettiğim gibi bir sonraki adet tarihime yakın bir zamanda yumurtlama oldu galiba.Güzel ALLAH ım isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu.Hepiniz için dua ediyorum.İnşaallah nesli ve ben uğurlu geliriz.
sweetbaby, hamile yazabilirsin bana. Umarım bu sefer aksilik çıkmadan kavuşabiliriz meleğimize. Hepinizi öpüyorum..
teşekkür ederim tatlım, inşallah bu son olur da kazasız belasız kavuşuruz miniğimize:)
nazey, canım tebrik ederim :) Kaç çıktı kan değerin?? Ben de o tarihlerde bekliyordum adeti. Geç olduğunu düşünüyorsun ben de erken olduğunu sanıyorum.. Yine çok uzattım, tekrar tebrik ederim kuzuma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?