YUMURTA TAKİBİ YAPTIRANLARRRR ACİLLLLLLL

Cileklipasta91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
253
62
Arkadaslar ben 26 ocakta hamile kaldim ama ne yazikki 13 martta dusuk yaptim ustelik hicbir tehlikem ve sebep yokken. Tabi cok uzuldum cunku cok istiyordum. Simdi yumurta takibine baslicam doktorum gerek yok hamile kalabiliyorsun dedi ama cok istiyorsan adetinin 8. Gunu gel dedi. Aklima takildi herkes 2. 3. Gunu gidiyor arastirdim. Acaba ben yakin zamanda hamile kaldigim icin mi 8. Gun cagirdi

Bana acil cevap verirseniz sevinirimmm

Çok ilginç 8 demiş olması. Yumurta oluşmuş ve büyümeye başlamış oluyor. Bilemedim...

İlaçla takip etmeyip sadece yumurtanın durumuna bakılacaksa 8'de çağırmıştır belki

Belkide cunku doktorum hamile kalmamam konusunda israrci kilom.oldugu icin bende rica ettim cok istiyorum dedim beklemek istemiyorum dedim . Doktorumda senin yumurta takibine ihtiyacin yok suan hicbir sıkıntın yok hamile kalabiliyorsun dedi bende adetim duzensiz oldugu icin takip istedim vakit kaybetmemek icin ozaman adetin 8. Gun gel dedi. Belkide yumurtlama gunlerime bakicaktir

İlaçla yumurta büyütme ve çatlatma olmayacak anladığım kadarıyla. Sadece takip edecek. O zaman 8. Gün demesi normal.

2.-3. Gün gidnler ilaçla yumurtlaması olanlar.

Herhalde oyle olacak umarim.sonuc alirim.
hamile kaldigim ayda takibe baslicakken hamile oldugumu ogrenmistim. Umarim rabbimde nasip eder bende artik anne olabilirim

Herhalde oyle olacak umarim.sonuc alirim.
hamile kaldigim ayda takibe baslicakken hamile oldugumu ogrenmistim. Umarim rabbimde nasip eder bende artik anne olabilirim

İnşallah :) ben 1 sene bekledim, kimyasalım bile yok. Aşılamada bile döllenmedi, tüple kavuştum. İsteyen herkes hemen hamile kalır inşallah

X