Yumurta takibi

Hayır ama ben çok tetkik yaptırıp gitmştim ilk önce ondan istememiş olabilir opu ya kdr hiç tetkik yaptırmadm
Bazı yerler yapıyormuş bende yaptırdım öncesi bir sürü test bugün bı arkadaşım dedi o başka merkezde yaptırıyor her gittiğimde kan veriyorum dedi kafama takıldı ondan sordum teşekkür ederim 🥰

Kızlar selam bir şey soracağım bana bugun dediki doktor 16 mm bi 18 mm arası 17 mm yapar dedi ne demek istediğini de anlamadım zaten. bunun aslında tam sınırda olduğunu sen artık iğne vurulma çatlatma iğnesi yap saat gece12:de perşembe gel dedi bana da bence daha sanki daha büyümesi gerekliydi bu mm lerde çatlatma iğnesi olan var mı anlamadım bu işi

16-20 mm arası toplanabilir. 18 idaeldir. Daha fazla büyürse kendi kendine çatlar o zaman yumurta toplayamaz. Çatlatma iğnesi vurulmanız gerekir

Merhaba arkadaslar bende yumurta dondurma sürecine başlıyorum gonal f ve meriofert vurulduktan sonra surec nasıl devam ediyor

Merhaba arkadaslar bende yumurta dondurma sürecine başlıyorum gonal f ve meriofert vurulduktan sonra surec nasıl devam ediyor
İğneler sonrası yumurtalar istenilen boyuta gelnce anestezi altında toplanıp döllendirilip. Bazen 3. Gün bazen 5 gün dondurulur sonrası rahim dinlendirme 2 . Adet dönemi tekrar kontroller ve rahm kalınlaştırma ilacı sonrası eğer rahim uygunsa polis vs bşey yoksa transfer olur

Merhaba arkadaslar, bugün randevum vardı 4 hun gonal f ve meriofert kullandim bugun 5 yumurta gözüktü, dondurma için çok az değil mi :(

Back
X