Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ay degilde bi sonraki ay onu denicem saolasin ama doktor klomene baslicaz dedi obur ay ilac kullanirken incir kurunu uygulasam bi sorun olur mu acaba
Bu ay degilde bi sonraki ay onu denicem saolasin ama doktor klomene baslicaz dedi obur ay ilac kullanirken incir kurunu uygulasam bi sorun olur mu acaba
selamlar
bende ilaçsız takibe başladım benim yumurtalar büyümüştü baya ama ben sigara içiyordum bıraktım bol su içtim ve yürüyüş yaptım dr inanamadı nasıl bu kadar büyümüş diye :) yani tavsiyelerim ancak bunlar, ve çatlatma iğnesi yaptırdım şimdi oldumu olmadımı 10 gün sonra belli olacak
sende beni haberdar et lütfen gelişmelerden ve lütfen dr a danışmadan ek gıda kullanma
Ben klomen kullandim canim bu ay 18 mm ve 16 mm iki tane yumurta vardi gectigimiz cuma gunu de catlatma ignesi vurdum beklemedeyim umudum yok ama nedense insallah olursa seve seve yazarim olmasada yazarim