yumurta takibi

Hhsrthhkn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
52
32
36
arkadaşlar merhaba ben bi konuda yardım istiyorum yaklaşık 3 ay sonra 3 yıl biticek evleneli 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz ama kısmet olmadı en son dün gittim doktora yumurta takibi yapıcaz dedi adetin 1. günü gel dedi bu takip nasıl bişi kaç günde gitmem gerekiyo ilaç kullanıcammı ne olucak ne biticek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi lütfen :KK43:(((

slm hayırlısı olsun canım bed e3 yıllık evliyim 2 senedir olmadı bebiş adtin ilk günü gidince dr sana klomen tarzı ilaç verecek duruma göre ilac bittikten 2 gün sonra çağıracak kaç mm olmuş bakacak yine duruma göre 2 günde bi çağırıp kontrol edevek yumurta 18 mm den büyük olmalı catlaması için yeterli büyüklüğe ulaşınca gerek görürse çatlama iğnesi yapacak başka birsey yok

slm hayırlısı olsun canım bed e3 yıllık evliyim 2 senedir olmadı bebiş adtin ilk günü gidince dr sana klomen tarzı ilaç verecek duruma göre ilac bittikten 2 gün sonra çağıracak kaç mm olmuş bakacak yine duruma göre 2 günde bi çağırıp kontrol edevek yumurta 18 mm den büyük olmalı catlaması için yeterli büyüklüğe ulaşınca gerek görürse çatlama iğnesi yapacak başka birsey yok

ya aslında merak ettiğim kaç gün aralıklı olarak gitmem gerektiği çalışıyorum ve izin konusunda büyük sıkıntılar çıkartabiliyolar maalesef

arkadaşlar merhaba ben bi konuda yardım istiyorum yaklaşık 3 ay sonra 3 yıl biticek evleneli 1,5 yıldırda bebiş istiyoruz ama kısmet olmadı en son dün gittim doktora yumurta takibi yapıcaz dedi adetin 1. günü gel dedi bu takip nasıl bişi kaç günde gitmem gerekiyo ilaç kullanıcammı ne olucak ne biticek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi lütfen :KK43:(((
Canim bende yurta takibi yaptim ama evde yaptim ben uvulasyon testi alip evde yaptim basarili cikti seninki hastanede olacaksa o daha iyi ultrasyonla rahimine hep bakarlar yumurtaliklarin buyudugu zaman ne kadar yumurtluyor diye onu her ay yaprsin insallah en yakin zamanda olur size incir havuc kuru oneririm yumurtaliklari cikatiyor bende o kuru yapmistim rabbim hayirli saglikli bebekler verir insallah

Canim bende yurta takibi yaptim ama evde yaptim ben uvulasyon testi alip evde yaptim basarili cikti seninki hastanede olacaksa o daha iyi ultrasyonla rahimine hep bakarlar yumurtaliklarin buyudugu zaman ne kadar yumurtluyor diye onu her ay yaprsin insallah en yakin zamanda olur size incir havuc kuru oneririm yumurtaliklari cikatiyor bende o kuru yapmistim rabbim hayirli saglikli bebekler verir insallah

canım ben bugün adet oldum ama doktora gidemedim aradım yarın gidicem bakalım artık 5. klomen vericem önce yumurtalıklarına bakıcaz kist vs bişi varmı die dedi sonra klomen vericem dedi aynen inşşş hayırlısıyla sağlıklı bebeklermiz olsun

canım ben bugün adet oldum ama doktora gidemedim aradım yarın gidicem bakalım artık 5. klomen vericem önce yumurtalıklarına bakıcaz kist vs bişi varmı die dedi sonra klomen vericem dedi aynen inşşş hayırlısıyla sağlıklı bebeklermiz olsun

Amin insallah canim rabbim kocagini bos birakmaz ins hayirli evlatlar verir

benim 14mm falan çatlıyor ya doktor normal bırsey olmaz dedi :KK43:((

Amin insallah canim rabbim kocagini bos birakmaz ins hayirli evlatlar verir

benim 14mm falan çatlıyor ya doktor normal bırsey olmaz dedi :KK43:((

ben gittim doktora 6 mm dedi adetin 3. günü klomen verdi 5. gün başla 5 gün kullan bittikden sonra 3. gün geldi dedi bugün başlıyorum salı bitick cuma günü gidecem bakalım hayırlısıylaaa :KK43:(

Yumurta takibi için bi ovulasyon döneminde çağırır dr bide adet tarihi yakınına doğru bakar yumurtaların düzenli çalışıosa ilaç yazmaz ama herangi bi sıkıntı varsa ilaç verir

Ozaman klomen verebilir yumurtan gelişip gelişmediğine bakarlar sonra kendiliğinden çatlıyosa ilaç vermez ama çatlamıosa çatlatma iğnesi yapabilirler

bu gün gittim doktora 17 m olmuş yumurta yarın öğlen 12:00 de iğne verdi onu yaptırıcam 36 saat sonrasınada ilişki dedi bakalım

merhaba kızlar bende bende 4 yıllık evliyim 1 senedir bebiş istiyoruz ama olmadı eşimdesperm hareketsizliği vardı ama çok şükür vitaminle düzeldi fakat yine olmadı...bu ay doktora gittim ve ilk defa yumurta takibim yapıldı yumurtalarım oluştu fakat büyümediler moralim çok bozuk :KK43:(( bu ay tekrardan takip mi yaptırsam çünkü her ay yumurta çatlayacak diye bişey yok dedi doktorum belki bu ay böyle olmuştur dedi ben artık zaman kaybetmek istemiyorum acaba 1 ay daha mı takib yaptırsam yoksa direk ilaç tedavisinemi başlasam bilmiyorum kafam çok karışık..benim durumda olanınız var mı?

X