canım bencede o eğer o ialcı kulllnıyorsan takibie gitmende fayda var.. o dr nasıl öyle demiş hayret yani.. ya çatlamassa yumurta??ilginç yanii. bence takibe git.. baksın.. ne durumda yumurtaların..
rosem nasılsın canım,ben de bu ay ilk defa klomen kullandım ilaç bittikten 2 gün sonra yani dün yumurtlama takibine başlandı,mmsini söyledi pazartesi yine çağırdı 18mm olana kadar takip edicez dedi,canım seni sıkıntıya sokmak istemem canınıda sıkma nolur ama doktorun biraz sanki aşılama yapayımda ısrarcı davranmış bencede hemen geçmeyin aşılamaya,en iyi arkadaşım ve eşi için tüp bebek bile zor diyolardı bir yumurtlama takibi ve ilaçla Allah nasip etti onlara,bazı doktorlar para düşünebiliyolar,yinede sen bilirsin tatlım,herşey gönlünce olsun
rosem senin ovulasyon durumunda anormallilk olmadığı için kendiliğinden çatlayacağını düşünmüş olmalı.bence problem etme. ama insan boşa vakit geçirmek istemiyor di mi ,seni çok iyi anlıyorum.ne gerekiyorsa yapmak istiyorsun.bu gonaphane ilacı araştırdığımda, çok iyi ve hızlı yumurta oluşturduğunu öğrendim. sanada mı 3 ay kullan dedi??
cnm bnim durumumda sana benziyo bizde13 aydır urasıyoz hersey normal dr istiyosanız asılama yapalım dedi ama eşimde bende herkes ilaç kullanıyo yumurta takibi yaptırıyo neden hemen asılama dedik.o da yumrta takibine gerek yok zaten yumurtluyosun herseyin normal,ilacada gerek yok yumurtan oluyo ve gelişiyo adetlerinde düzenli dedi.ilaçlar kist yapabiliyormuş zamanı size bırakıyorum istediğiniz kadar bekleyin eğer olmazsa aşılama yapalım dedi bnde çok kararsızımfisfisfiseşimle sonbahara kadar bekleme kararı aldık ama ben acaba ilaç kullansammı diyom 1 ay deniyim yine olmazsa kullanmam beklerim.böle elin kolun bağlı olmak çok zor:a015:
eşiminde değerleri iyi,rahimfilmi cektirdim oda iyi çıktı.bundan önce gittigim dr 1 kere adetimin 13.günü 18mm yumurtam oluşmustu çatlatma iğnesi yaptı o zamanda olmadı.bende bu ay olmazsa bidaki ay belki ilaç kullanmayı denerim.asılama için acelemiz yok .nasip.bidahaki ay baska bi dr yumurta takibi yaptıradabilirim bakalım
bende aynı ilacı kullandım benide çağarmadı doktor ultrasyon için sadece progestan tahlili istedi okadar ben ilacı kullanıp adet olunca gidecektim bana öyle dedi
balcım bende tedırgınım arkadasım doktor yıne sordu asılama yaptırackmısın dedı yok dedım..rosemımım canım arkadaşımö çok merak ettim seni yaa delimi o dr yaa ya çatlamassa verdi sana ilacı kontrole çağırmıyorklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?