Yumurta takipi

Yuz yuze

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
184
33
13
31
Merhaba kızlar yumurta takipi yaptırıp hamile kalanıniz varmı bende yara vardı rahimde onu yaktirdim şimdi doktor adet olduğunda gel tekrar yumurta takipi yapacağım dedi

Ne güzel maşallah Benim yumurtlama oluyor canım da doktorum oyle söyledi
merhaba , yumurta alttan bakılan ultrasonda gozukuyor mu - benım 1 aydır kasık agrım var adet olmuyorum spıralım var. bu agrıdan dolayı kadın doguma gıttım . bana yumurtan var rahım de dedı bnde anlamadım . ultrasonda yumurta gozukur mu ;)

Merhaba kızlar yumurta takipi yaptırıp hamile kalanıniz varmı bende yara vardı rahimde onu yaktirdim şimdi doktor adet olduğunda gel tekrar yumurta takipi yapacağım dedi
Kuzenimin 12 yıl boyunca olmadı gebeliği doğal yolla. Yaşımız 30 u geçtiği için ve benim tüp Bebek merkezinde 3. Aşılamada gebeliğim onuda cesaretlendirdi doktora gitti.

Eşi asla sperm testi vermeyen biraz çağ dışı ve bu konulara uzak yapıda birisi.

Kuzenimin ilk klomen ve çatlatma iğnesi sonucu gebeliği gerçekleşti umarım sizde en yakın sürede evladınızın müjdesini alırsınız ❤️

Mesajımı yanıtla yaparak cevaplarsanız bildiriminizi görebilirim.

Bana femera verdiler içtim üstüne ikinci reglim geldi 1 kere bile yumurtama bakmadılar. Normalde ne zaman bakılıyor bilen var mi?

Bana femera verdiler içtim üstüne ikinci reglim geldi 1 kere bile yumurtama bakmadılar. Normalde ne zaman bakılıyor bilen var mi?
Adetin 10. Gününden itibaren alttan ultrasonla bakmaları gerekiyor, sonra üç dört gün sonra yeniden bakıyorlar yumurtanın boyunu ölçüyorlar. 18-20 mm civarına geldiğinde çatlaması gerekiyor. Doktorunuza sorun bence yumurta boyutunu görmek istiyorum diye

Back
X