regl düzenin nasıl canım? geçmiş olsunMerhaba arkadaslar
1 sene dolmasına az kaldi evliligimin
Bende yumurta tembelliği var ocak ayında doktora gittiğimde öğrendim ve ogrendigim birşey daha vardı o gün kimyasal gebelik geçirdim: (
Bir senen dolsun gel dedi simdi ben 23 üne randevu aldım bir senem doldu diyecem ne gibi tedaviler uygulanır?
Ve su aralar cok saçma şeyler oluyor kendimi hamileyim diyerekten düşünmek istemiyorum çünkü çıkmayınca üzülüyorum karnimin alt kısmı bazen dolu gibi hissediyorum kasiklarimda batma oluyor goguslerim gecen hafta aşırı sismisti mavi mavi damarlsr cok belirgindi ama ağrı yoktu ve geçti su iki gündür ise cok hafif bi ağrı var ve bazen sanki boyle dolmuşta catlicakmjs dokunsam cok aciyacakmis gibi bir his var ama dokundugumda ağrı cok olmuyor
Biraz uzun oldu ama
İnşallah bu belirtiler boşuna degildir
Ya hamileyimdir ya da adet olurum umarım siskinligim ve stresim insin BİRAZ
Cok teşekkür ederim canm cok duzensiz senede bi iki defa kendim regl olurum yani ilaçsız olamıyorum diye bilirimregl düzenin nasıl canım? geçmiş olsun
bitkisel şeyler denedin mi hiç? soğan suyu,hayıt vsCok teşekkür ederim canm cok duzensiz senede bi iki defa kendim regl olurum yani ilaçsız olamıyorum diye bilirim
Canım umudunu yitirme doktor ilaç vermedi mi hiçMerhaba arkadaslar
1 sene dolmasına az kaldi evliligimin
Bende yumurta tembelliği var ocak ayında doktora gittiğimde öğrendim ve ogrendigim birşey daha vardı o gün kimyasal gebelik geçirdim: (
Bir senen dolsun gel dedi simdi ben 23 üne randevu aldım bir senem doldu diyecem ne gibi tedaviler uygulanır?
Ve su aralar cok saçma şeyler oluyor kendimi hamileyim diyerekten düşünmek istemiyorum çünkü çıkmayınca üzülüyorum karnimin alt kısmı bazen dolu gibi hissediyorum kasiklarimda batma oluyor goguslerim gecen hafta aşırı sismisti mavi mavi damarlsr cok belirgindi ama ağrı yoktu ve geçti su iki gündür ise cok hafif bi ağrı var ve bazen sanki boyle dolmuşta catlicakmjs dokunsam cok aciyacakmis gibi bir his var ama dokundugumda ağrı cok olmuyor
Biraz uzun oldu ama
İnşallah bu belirtiler boşuna degildir
Ya hamileyimdir ya da adet olurum umarım siskinligim ve stresim insin BİRAZ
Hayıt denedim bir ay ama tansiyonum cok düştü evet regl oldum ama tansiyon sorunu yaşadım soğanı denemedimbitkisel şeyler denedin mi hiç? soğan suyu,hayıt vs
Yok canm hic ilaç vermedi bi sene dolsun dedi bakalım salı günü gidicem bi senem doldu diyecem daha bir ay var aslindaCanım umudunu yitirme doktor ilaç vermedi mi hiç
buradaki bütün forumları incelemeye çalış çok şey öğreniyorsun..soğanı da muhakkak dene derim..denediğim ay gebe kaldım..düşükle sonuçlandı ama sonuçta faydasını görmüş oldukHayıt denedim bir ay ama tansiyonum cok düştü evet regl oldum ama tansiyon sorunu yaşadım soğanı denemedim
Cok teşekkür ederim canm yeni üye oldum zaten daha öncelerde okuyodum ama hep on sene önceki şeyler çıkıyordu hatta hepsini okumuştum en sonunda üye oldum ben kimyasal gebelik geçirdim bu hamile kalabildigimemi işaret? Geçmiş olsun canım inşallah bidaha oyle bsy olmaz rabbim sağlıklı evlat versin hepimizeburadaki bütün forumları incelemeye çalış çok şey öğreniyorsun..soğanı da muhakkak dene derim..denediğim ay gebe kaldım..düşükle sonuçlandı ama sonuçta faydasını görmüş olduk
Cok teşekkür ederim canm yeni üye oldum zaten daha öncelerde okuyodum ama hep on sene önceki şeyler çıkıyordu hatta hepsini okumuştum en sonunda üye oldum ben kimyasal gebelik geçirdim bu hamile kalabildigimemi işaret? Geçmiş olsun canım inşallah bidaha oyle bsy olmaz rabbim sağlıklı evlat versin hepimize
Peki eşinizi rahatsız edecek veya bi topluma girdiginizde koku oluyor mü ve nasl kullaniyorsunzSeverusandliiy e katılıyorum soğan kürü çok faydalı bence tabi bende denediğim ay hamile kaldım
yok yok hiç koku yok..burnumu kapayıp içiyordum..tadı normal su tadı zaten..burnumu açınca nefesimin kokusu rahatsız ediyordu..ona da iki gün içinde alıştım..koku devam etmiyor sonrasında..çok rahatsız olursan nane yersin,naneli şeker vs..Peki eşinizi rahatsız edecek veya bi topluma girdiginizde koku oluyor mü ve nasl kullaniyorsunz
bence gebe kalabildiğine işaret..tabi emin olmayarak söylüyorum bunu..bende bunu düşünerek teselli buluyorum.bir kere sağlıksız olmuşsa tekrar sağlıklı neden olmasın diye :)Cok teşekkür ederim canm yeni üye oldum zaten daha öncelerde okuyodum ama hep on sene önceki şeyler çıkıyordu hatta hepsini okumuştum en sonunda üye oldum ben kimyasal gebelik geçirdim bu hamile kalabildigimemi işaret? Geçmiş olsun canım inşallah bidaha oyle bsy olmaz rabbim sağlıklı evlat versin hepimize
Peki doktor salı günü klomen verirse onunla birlikte olurmu soğan suyu?yok yok hiç koku yok..burnumu kapayıp içiyordum..tadı normal su tadı zaten..burnumu açınca nefesimin kokusu rahatsız ediyordu..ona da iki gün içinde alıştım..koku devam etmiyor sonrasında..çok rahatsız olursan nane yersin,naneli şeker vs..
Evet bende oyle düşünüyorum yani bilmiyorum bu ay kv onların köyde bi ebe varmış baktiryim dedi baktı kadın adet olmazsan hamilesin dedi test yapmistim negatif çıkmıştı ama o 5 6 gün içinde adet olmazsan dedi genellikle kadının dedikleri çıkıyormuş ebeymis ama bilmiyorum ya biz erken yaptık ya yok iki gundurde sivilcelerim cikti normalde hic sivilcem olmaz inşallah vardır inşallah sizinde olur hemenbence gebe kalabildiğine işaret..tabi emin olmayarak söylüyorum bunu..bende bunu düşünerek teselli buluyorum.bir kere sağlıksız olmuşsa tekrar sağlıklı neden olmasın diye :)
o konuda bilgi sahibi değilim maalesef..doktoruna bir sor en sağlıklı cevabı o verecektirPeki doktor salı günü klomen verirse onunla birlikte olurmu soğan suyu?
inşallah :) düşüğün arkasından hemen tekrar hamile kalınıyor diyor herkes ama..pkos bütün kaideleri altüst ediyor maalesef..Allahtan hayırlısı..Evet bende oyle düşünüyorum yani bilmiyorum bu ay kv onların köyde bi ebe varmış baktiryim dedi baktı kadın adet olmazsan hamilesin dedi test yapmistim negatif çıkmıştı ama o 5 6 gün içinde adet olmazsan dedi genellikle kadının dedikleri çıkıyormuş ebeymis ama bilmiyorum ya biz erken yaptık ya yok iki gundurde sivilcelerim cikti normalde hic sivilcem olmaz inşallah vardır inşallah sizinde olur hemen
o konuda bilgi sahibi değilim maalesef..doktoruna bir sor en sağlıklı cevabı o verecektir
İnşallah hayirlisi olsun ama benim bildiğim düşükten sonra biraz dinlenilmesi gerekiyor tahmin toparlansn diyeinşallah :) düşüğün arkasından hemen tekrar hamile kalınıyor diyor herkes ama..pkos bütün kaideleri altüst ediyor maalesef..Allahtan hayırlısı..
benim bir aylıktı doktor korunma falan söylemedi..vücuduma zararı olmadı..zaten beta 612 yi gördü sadece..yükselmedi daha fazlaİnşallah hayirlisi olsun ama benim bildiğim düşükten sonra biraz dinlenilmesi gerekiyor tahmin toparlansn diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?