• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta tembelliği

gulayn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
15
2
1
23
Merhaba kızlar çocuk düşünüyoruz ama doktor a kontrole gittiğimde yumurta zayıflığı var deyip takviye ilaçlara başlatmıştı çocuk olmasına engel değil dedi ama 2 aydır hamile kalmadım. Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı? Neler yaptınız bu durumda yardımcı olabilir misiniz

Merhaba,
Bana da dr yumurtalarin hareketsiz sadrce saginda var diyip ovulex diye bi takviye verdi ayrica d vit b 12 omega 3 magnezyum cinko kullandim. Spor ve diyet yaptim. 3. Ayda hayirli haber geldi bin sukur.
bence kesinlikle beslenme ve spor etkliliyor. Akdeniz diyeti gunluk 1 5 saat yuruyus ile mis gibi olur. Allahin izni ile.. birde ovulasyon ile takip edin. Benim takviye ve spor oncesi dongulerim 36 37 gunde bir iken 30 gune cekti. Ovulasyon ile gec yumurtladigimi fark ettim. Uygulama takvimi ile arasinda 4 gun fark ediyormus o yuzden ovulasyon da oneririm.

Kolaylikla olsun amin

Şuan sağlıklı beslenmeye başladım ayrıca takviye ilaçlar da var. Ama benim hep adet günlerim farklı oluyor hiçbir zaman aynı tarihte olmadım bu yüzden uygulama yükledim p.c diye bir uygulama. Ama uygulama da bir ay 13 gün olarak hesaplıyor bir ay 14. Bu ay ovulasyon testi alarak denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu ay olur. Her ay 1 hafta erkene çekerdi adetim 23 24 günde oluyordu şimdi takviyelere başlayınca 28 günü doldurarak oldum

Şuan sağlıklı beslenmeye başladım ayrıca takviye ilaçlar da var. Ama benim hep adet günlerim farklı oluyor hiçbir zaman aynı tarihte olmadım bu yüzden uygulama yükledim p.c diye bir uygulama. Ama uygulama da bir ay 13 gün olarak hesaplıyor bir ay 14. Bu ay ovulasyon testi alarak denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah bu ay olur. Her ay 1 hafta erkene çekerdi adetim 23 24 günde oluyordu şimdi takviyelere başlayınca 28 günü doldurarak oldum
Hangi takviyesi kullandınız benimde erken geliyor reglm

Merhaba kızlar çocuk düşünüyoruz ama doktor a kontrole gittiğimde yumurta zayıflığı var deyip takviye ilaçlara başlatmıştı çocuk olmasına engel değil dedi ama 2 aydır hamile kalmadım. Bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı? Neler yaptınız bu durumda yardımcı olabilir misiniz
2 ay çok kısa bir süre bir sene sonra doktor tedavi alıyor, bende pcos sadece tek taraflı görünüm var üç sene dünya kadar vitamini kullandım hamile kalamadım tavsiyem iyi bir doktora düzenli gidin

Mesela benim Ovulasyonda çok net yumurtlama çatlama yakalıyorum ama gerçekten çatlamıyormuş

Evet kısa bir süre ama yumurta tembelliği denildiği için biraz korktum açıkçası bakalım diğer aylar ne olacak. İnşallah sizinde en kısa sürede sağlıklı bebişiniz olur.

Back
X