• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta tembelliği

sabalak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
185
2
0
İstanbul
doktor bey ben 22yasındayım eşim 26 eşimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var gecen sene doktora gittim kolay oldugunu soyledi ve menegon verdi 4-5 kutu aralıklarla kullandım ama bi sonuç alamadan bıraktırdı benim hormon değerlerim cok düşük LH0.01 fshamda aynı yüşük olması ne anlama geliyo sizce ne gibi bi tedavi görmeliyim direk tüp bebeğe gerek yoktur inş. benim bebek sahibi olmama çok mu zor? uzun süreli bi tedavimi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

doktor bey ben 22yasındayım eşim 26 eşimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var gecen sene doktora gittim kolay oldugunu soyledi ve menegon verdi 4-5 kutu aralıklarla kullandım ama bi sonuç alamadan bıraktırdı benim hormon değerlerim cok düşük LH0.01 fshamda aynı yüşük olması ne anlama geliyo sizce ne gibi bi tedavi görmeliyim direk tüp bebeğe gerek yoktur inş. benim bebek sahibi olmama çok mu zor? uzun süreli bi tedavimi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhabalar sizin durumunuz tibbi adi hipogonadotropik hipogonadizm aciklamak gerekirse beyninizin ust bolumunde koku alma hucreleri ile birlikte yumurtlamayi yoneten hucrelerin calismamasi durumu koku merkezi bu duruma her zaman eslik etmez. sizin yumurtlamaniz icin muhakkak igne kullanmaniz gerekiyor eger esinizin sperm durumu normal ve kanallariniz acik diger hormon degerleriniz de normal ise asilamadan fayda gorursunuz tabii belli sayida denemek sartiyla eger bunlarda da bsarili olunamazsa o zaman tup bebek denemeniz sart olur. yanliz size onemli bir uyarida bulunmak istiyorum duzenli adet gormek icin muhakkak ilac kullanin adet gormez iseniz 6 aydan uzun bir sure sizde kemik erimesine sebeb olabilir ayrica rahminizin belirli buyuklugu korumasi icinde bu hormonlara ihtiyaciniz var kolay gelsin sevgiler her zaman yardima haziriz

doktor bey ben 22yasındayım eşim 26 eşimde bi sorun yok bende yumurta tembelliği var gecen sene doktora gittim kolay oldugunu soyledi ve menegon verdi 4-5 kutu aralıklarla kullandım ama bi sonuç alamadan bıraktırdı benim hormon değerlerim cok düşük LH0.01 fshamda aynı yüşük olması ne anlama geliyo sizce ne gibi bi tedavi görmeliyim direk tüp bebeğe gerek yoktur inş. benim bebek sahibi olmama çok mu zor? uzun sürelibi tedavimi cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba,geçmiş olsun.Sizin durumunuzdaki hastalara hipogonadotropik hipogonadizm diyoruz. Yani vücut yumurtalığı çalıştıracak FSH ve LH hormonlarını çalıştıramıyor.Bu hastalara en iyi yaklaşım vücudun salgılmadığı bu hormonlarla yumurta gelişimini sağlamak gerekir.Bu konuyla ilgili olarakta tecrübeli bir yere başvurursanız şansınız artar.Çünkü bu gibi hastakların yumurta gelişimi özel tecrğübe ister.Sevgiler

cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim ben temmuzda umut tüp bebkte olmak istiyorum tedavimi sizin okadar metinizi duydumki asla baska hastaneye gitmem sizlere çok güveniyorum önce ALLAH sonra sizin sayenizde bebeğime kavuşacağımı biliyorum yazı iple çekiyorum görüşmek üzere tekrar teşekkürler

cevabınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim ben temmuzda umut tüp bebkte olmak istiyorum tedavimi sizin okadar metinizi duydumki asla baska hastaneye gitmem sizlere çok güveniyorum önce ALLAH sonra sizin sayenizde bebeğime kavuşacağımı biliyorum yazı iple çekiyorum görüşmek üzere tekrar teşekkürler

size önerim yazın deneme yapmadan önce kontrol amaçlı bize ugramanızda fayda var sorunuz olursa bana 05332806460 dan ulaşabilirsiniz

Back
X