Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kizlar adet duzensizligi icin gittigim doktor bu olay yumurtalarin
tembelliginden dedi. ama bi ilac falan vermedi.
yumurtalari guclendirecel bildigniz kür varmi ????
kizlar adet duzensizligi icin gittigim doktor bu olay yumurtalarin
tembelliginden dedi. ama bi ilac falan vermedi.
yumurtalari guclendirecel bildigniz kür varmi ????
Canım kesinlikle yarıyor
Ben kullandım 4,5 yumurtam gelişti
Ama sebepsiz bizimkisi o nedenle hamile kalamadım ama kalanlar var
Basit bir yöntemle infertiliteyi yendim
bu sayfayı okursanız görürsünüz.
Pahalı değil canım 25,30 lira filan kargosu falan da var
Denenmeli bence en azından 3 ay belki bişeyler olur kaybetcek bişeyin olmaz bitkisel..
arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S
arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S
evet bir kaç hormonum normalden yüksekmiş..sonuca bakan doktor dedi ki stres..iklim değişikliği..çok ilgilendi sagolsun (!) hiç bir işe yaramadı ilacı bir ay kullandım evet oldum sonra olmadım 7 aydır..bu süreçte tarlusal kullandım o da yaramadı..