Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim kulübe hoşgeldin o zamanKızlar yumurta tembelliği varmış bende ne yapmam lazım bi çmzüm bulamadım ikinci bebek istiyorum spiralden sonra 4. Ayım ama hala hamile kalamadım(
1 gün mü?Denedm bi kere
Hayır 15 gün denedim bir kere ama devam etmedim başka bişeym yokmuş ama sadece biraz yumurta tembelliği var dedi doktor1 gün mü?
Tam kürü bitirmek gerek
Hayır 15 gün denedim bir kere ama devam etmedim başka bişeym yokmuş ama sadece biraz yumurta tembelliği var dedi doktor
Diyetisyene gitmem lazım o zamn ilk iş
Umarım başarabilirim ilk çocıgumda böyle bişey yaşamamıştımAynen canım hem şekerine vs de bakmış olurlar. İyi olur
Umarım başarabilirim ilk çocıgumda böyle bişey yaşamamıştım![]()
Valla canım ideal kilona in diyen arkadaşlar çok mantıklı tavsiyelerde bulunmuş. Kürlere mürlere hiç paye verme çok genel tarifler onlar. Kimin neye ihtiyacı olduğumu bilmeden bitkilerden medet ummak tuhaf. Ben de kilo verip şeker ve kolesterolüm düştüğünde yumurta kalitem epey artmıştı. Tavsiye ederim. Sağlıklı beslenme, düzenli hareket ve isinde iyi bir doktorKızlar yumurta tembelliği varmış bende ne yapmam lazım bi çmzüm bulamadım ikinci bebek istiyorum spiralden sonra 4. Ayım ama hala hamile kalamadım(