Yumurta tembellii olanlar varm?

vaallahi cnm banada tenbel dedi ama ben inanmıyorum hem bana pko da dedi ne ararsan onu söledi ama ben gebe kalıyorum

sorun düşük yapıyorum hem ben düşük için gitmiştim bana bin bir şey söledi delüü doktor daha gitmem ona

yani benim doktorum biraz tuhaftıı

inş kalırsın birde adet olamıyorsan farlutuali dene ben ne zaman onu içsem önce adet oluyorum diğer ayda gebe kalıyorum

ama düşük yapıyorum o ayrı rahim filmi çektiricem

bu 3. düşüğüm bayramda düşürdüm şimdi profösöre görünücem bakalım ne dicek

yani ankıcan bana doktor yumurtalıkların tenbel dioo eğer tenbelse bile kalabiliyorum cok şükür yaniii

bana birde klomen vermeye kalktı neden se delüüümüdür nedirr

canım bana doktor dedıkı ılk gıttıgım 3 ay dıana kullan oyle gel lh hormonu yuksekmiş once o düşsün oyle hamıle kal yoksa düşük yaparsın dedi bende diana verdıgı ıcın baska doktora gıttım oda folbiol verdı hergun 1 kere ıc 3 ay cocuk dene olmazsa gel dedı bende şuan adet goruyorum bıtınce cocuk calısmalarına baslıcam ıns ama ılk doktorun dedıgı belkı dogrudur cocugum olacak ama Allah korusun dusuk olursa :S şimdi kafam daha cok karıstı cnm ya senın hormon testınde lh kactı?

bugün doktor bana da yumurta tenbelliin var dedi. öbür ay gel dedi. ben ne gibi tedavi yöntemleri uyguluyorlar neler yapılıyor onu merak ediyorum.

bugün doktor bana da yumurta tenbelliin var dedi. öbür ay gel dedi. ben ne gibi tedavi yöntemleri uyguluyorlar neler yapılıyor onu merak ediyorum.

bana da bugün doktr biraz tembellik var dedi ve yazz die bi doğum kontrol hapı verdi bakalım en az 5 ya kullanıcakmısım umarım iyilesirim

mrb arkadslar benm de adet düznsizliğim var 20 gundur gelmior adetm dr yumurtlkların yavas calısyr dedi bana yumurta tembellği midir bu cok kotuyum streslıyım ya her yerm sisti adet olamıyorum dogum kntrol hapı verdi dr duzne grmtı ama cookk kilo aldım 6 ayda 10 kilo aldım bitkisel çöüm bulanınız vamı yardımcı olursanz svnrim((

merhaba bayanlar.ben Gülay.21 yaşındayım 11 yaşından beri adet görüyorum fakat işler pek yolunda gitmiyor.hep 1,5 aydan fazla süre aralıklarda adet görüyorum.hep daha küçüğüm düzene girer düşüncesiyle doktora gitmedim.ama baktım böyle olmuyor dün doktora gittim ultrason ve hormonal kan testi yapıldı,sonuçta yumurta tembelliği tespit edildi.doktorum duphanten denilen bir ilaç verdi."kullan bikaç gün adet olunca bırak" dedi.sonra ,"bekle 1 ay sonra adet olmazsan tekrar adet olana kadar kullan" dedi.bende okadar basit bişey sandım ve hiç birşey sormadan geldim eve.sizlerin yazdıklarınızı görünce endişeye kapıldım.bebek fikri için belki küçük yaştayım fakat ben ileride anne olmak istiyorum... :'((

benimde aynen doktor önce prolaktin yüksek dedi rahim kaymis yukari dedi simdide yumurtalarim cok iyi calismiyormus sanirim bu yumurta tembelligi demek.

dostinex kullandim prolaktini düsürdüm sükür acaba prolaktin düsünce yumurtalarda calisirmi normal sekilde ??

bilgisi olan özledende yazabilir lütfennnn

Yumurta tembelliği olan arkadaşlar regliniz düzenlimi?

evet benım sıkluslarım hep duzenlıdır 28 29 gunde bır oluyor ama denemelerımıze ragmen 5 aydr gebe kalamadım dr gıttım son adetımın 3 gun gectıgını ve mens oldugumu soledım dr artık bu gecıkmeye dayanarakmı soledı yada ne bıleyım ultrasondamı bıse gordu bılmıorum ama yumurtalarında tembel calısıyor dedı ılac verdı ayın 16sında tyumurta gelısırse catlatma ıgnesı yapacak hayırlısı bakalım ama ben hala polıkıstık over olduguma ınanmıyorum zayıfım adetlerım duzenlı kan sekerım duzenlı bılmıyorum gıttıgım drda cok guvenılır bı dr ne yapsamkı:9

Yumurta tembelliği olan arkadaşlar regliniz düzenlimi?

evet benım sıkluslarım hep duzenlıdır 28 29 gunde bır oluyor ama denemelerımıze ragmen 5 aydr gebe kalamadım dr gıttım son adetımın 3 gun gectıgını ve mens oldugumu soledım dr artık bu gecıkmeye dayanarakmı soledı yada ne bıleyım ultrasondamı bıse gordu bılmıorum ama yumurtalarında tembel calısıyor dedı ılac verdı ayın 16sında tyumurta gelısırse catlatma ıgnesı yapacak hayırlısı bakalım ama ben hala polıkıstık over olduguma ınanmıyorum zayıfım adetlerım duzenlı kan sekerım duzenlı bılmıyorum gıttıgım drda cok guvenılır bı dr ne yapsamkı:9

merhabalar arkadaşlar.benim 15.gün yumurtam 14 mm.bu normal mi?döllenip gebe kalma ihtimalim var mı.çok mutsuzum.ne olur cevap verin.böyle geç olgunlaşıp gebe kalan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…