vaallahi cnm banada tenbel dedi ama ben inanmıyorum hem bana pko da dedi ne ararsan onu söledi ama ben gebe kalıyorum
sorun düşük yapıyorum hem ben düşük için gitmiştim bana bin bir şey söledi delüü doktor daha gitmem ona
yani benim doktorum biraz tuhaftıı
inş kalırsın birde adet olamıyorsan farlutuali dene ben ne zaman onu içsem önce adet oluyorum diğer ayda gebe kalıyorum
ama düşük yapıyorum o ayrı rahim filmi çektiricem
bu 3. düşüğüm bayramda düşürdüm şimdi profösöre görünücem bakalım ne dicek
yani ankıcan bana doktor yumurtalıkların tenbel dioo eğer tenbelse bile kalabiliyorum cok şükür yaniii
bana birde klomen vermeye kalktı neden se delüüümüdür nedirr
bugün doktor bana da yumurta tenbelliin var dedi. öbür ay gel dedi. ben ne gibi tedavi yöntemleri uyguluyorlar neler yapılıyor onu merak ediyorum.
merhaba arkadaslar bugun doktora gıttım adetımın 2. günü alttan muayene ettı doktor ve yumurtalıklarım tembelmıs bana bir vitamin hapı verdı ve dediki adetın bıttıkten sonra bir gün arayla hergün ilişkiye girin yumurtlama günlerini takip edemeyiz o yüzden haftada 3 kez ilişkiye girin denk gelirse cocuk olacakmıs ıns 3 ay denicez olmazsa doktora gidip tedavi olcam bende pkoluyum ama ben 1 bucuk ayda adet oluyorum ve oldugumdada 7 gun sürüyor sizce cocugum olurmu inş olur diye umuyorum benim gibi olanlar varmı??[/QUO
nihalite canım ben adet düzensizliğinden dolayı düzenli muayene oluyorum doktorum adetimin ikinci günü muayeneye gelmem gerektiğini söyledi adetliyken alttan muayenede ne yapıyor zor oluyormu birde alttan muayeneden sonra doktorun verdiği haplar ve söyledikleri işe yaradımı??:18:
Yumurta tembelliği olan arkadaşlar regliniz düzenlimi?
Yumurta tembelliği olan arkadaşlar regliniz düzenlimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?