Yumurta toplama ilk deneyim

Aradılar 7si de duruyormuş. Merakımdan kaliteleri nasıl diye sordum gününe göre uygun ilerliyor dedi 😊 benim bi de genetik için örnek alındıktan sonra dondurup genetik incelemeye gidecek
Maşallah 8 tane mi toplanmıştı başta. Genetikle alakali bişey söylemediler bana siz mi istediniz yaptırmayı

Merhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?

Merhaba kızlar, ben de sürece yeni başladım, iğneleri kullanıyorum şu an. Amh testim iyi demişlerdi (3,14) ama dr vajinal ultrasonda sağda solda 8er yumurta olması gerekirken 4er yumurta kabuğu görüyorum rezervinin yaşınıza göre(32) azalmış dedi. Yani en fazla 8 yumurta mı toplanır bu durumda. buna benzer şeyler yaşayan var mı ?
Bende yaş 31 amh1.76 ortalama iyi dediler fakat iğnelere rağmen zar zor 8 yumurta gelişti. Gonolf 225 mg vuruldum toplamda 2 adet iğne bu dozda bitti. Sonrasında yumurta toplamaya girdim 8 yumurtadan 4 boş çıktı 4 dolu. 5. Güne kadar 3 adet 5aa iyi kalite yumurta donduruldı beni bekliyor. Yanii amh iyi olması yumurta ile ilgili değilmş demekki bende bunu yaşamış oldum sende benim gibi durumda sayılırsın. Yumurtamız var sorun yok ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm öyle düşün :))

Merhaba benim amh 1.30 gelmişti yaşım 27 10 yumurta civarı demişti doktorum ultrasonda bakarken 18 tane toplandı bende şaşırdım hatta 10 tane bekliyordum

Amh testim iyi gelince açıkçası rahatlamistim şimdi ultrasonda rezerviniz azalmış deyince afalladım. Asıl önemli olan yumurtaların kalitesi evet ama ister istemez kafa yoruluyor ne olcak diye 😕 adetin kaçıncı günü toplandı yumurtalarınız

Amh testim iyi gelince açıkçası rahatlamistim şimdi ultrasonda rezerviniz azalmış deyince afalladım. Asıl önemli olan yumurtaların kalitesi evet ama ister istemez kafa yoruluyor ne olcak diye 😕 adetin kaçıncı günü toplandı yumurtalarınız
3. Günü tedaviye başladık 12. Günde topladık toplam 9 gün iğne yaptım 10. Günü boş geçtik akşamına çatlatma iğnesi 36 saat sonra da toplama yapıldı. 375le başlamıştık biz 300e düştü sonra dozum.

3. Günü tedaviye başladık 12. Günde topladık toplam 9 gün iğne yaptım 10. Günü boş geçtik akşamına çatlatma iğnesi 36 saat sonra da toplama yapıldı. 375le başlamıştık biz 300e düştü sonra dozum.
4. gün başladık bi de 375le. Bayramla cakışmaz inşallah 🤷‍♀️ Çok teşekkür ederim 🌸

Back
X