yumurta toplama işlemi

Devlet hastanesini bilmiyorum ama eğitim araştırmalarda var ama artık işlem yapılan her hastanede yapılıyor diye biliyorum.

Evt canım benimki de eğitim ve araştırma hastanesi. Tereddüt etmemin sebebi rahim filmi için özel hastaneler anestezi uygularken eğitim araştırma hastaneleri uygulamıyor onda da rahim filmi uygulamazlar diye endişeleniyorum.

Bende ilk denememde eğitim araştırmada oldum canım genel anestezi uygulandı yumurta toplama işleminde . Ağrı eşiğim düşük olduğundan spinal yapmadılar uyuttular direkt.

1 kez eğitim araştırmada yaptırdı canım şimdi özelde ikinci denememizi yapacağız. Ben muayenelerde de rahim filminde falan çok zorlanmıştım hemşire söyledim genel anestezi istiyorum diye onlar da söylüyordu zaten sen normal doğum da yapamazsın diye ☺☺

Anladım Evt bende rahim filminde zorlanmistim ama yine de anestezi uygulamamışlardı. Eğitim araştırma da ne kadara mal oldu canım masraflar? Şimdi neden özelde yaptırıyorsun özel değilse?

Valla eğitim araştırmada birbuçuk sene önce 2bin civarı bişeye maloldu. Hastane ve ilgi alaka sıfır soğuk odalar cevaplanmayan sorular derken nedenini bilmediğimiz bir şekilde transfer sonrası 41 buçuk ateşle hastanede yattım 10 gün ve sonuç negatif o sebeple tekrar eğitim araştırmaya gitmek istemedik

Üzüldüm canım inşallah Bu dediklerini ben de yaşamam. Neyse moralini hiç bozma rabbim bu sefer yüzüne bakar da nur topu gibi bir evlat nasip eder inşallah hepimize:KK51:

Amin canım inşallah Rabbim cümlemize emeklerimizin karşılığını nasip etsin inşallah zor bir süreç umarım en kısa zamanda pozitif i görürsün ☺☺

Ne demek canım bizi bizden başka kim anlar :KK16: hepimizin hakkımızda hayırlısı Rabbim bizlere kendi yanından hayırlı , sağlıklı evlatlar versin tez zamanda pozitifleri görelim inşallah :anneadayı:

İlkinde insan ne olduğunu neye uğradığını şaşırıo. gerçi şuan da ilaçlardan , iğnelerden psikoloji gel git ama olsun sonu güzel olsun diyelim :KK66: bende çok bilmiom da işte az çok yaşadık canım.

Evt iğneler ilaçlar insanı çok etkiliyor. Vücut olmadığı kadar hormona maruz kalıyor. Bende pko olduğu için yumurtlamam ilaçlarla sağlanıyor. Bir ümitle başlıyoruz her aşamaya inşallah kırılmaz yine.

İnşallah canım Rabbim den umut kesilmez biz de öyle yapıyoruz çok şükür :KK16: ne zaman sizin transfer ? Belli mi ?

Cuma günü tüp bebek için işlemlere başlıcaz nasipse. Artık nasıl bir prosedür işleyecek hiç bilmiyorum ne kadar sürecek ama ben şimdiden kendimi hazırlamaya çalışıyorum.

Back
X