yumurta toplama işlemi

Hayırlı olsun canım 1 aya kadar bthcg dahil sonuçlanır inşallah. Bi bakıosun bitmiş bile.

İğneler başladı mı 15 günde transfer yapılır. Sonrası zaten kan tahlili için beklemek. Zaten rahim filmi falan çekmiş ler eğitim araştırmalarda kendileri yapacakları için tüp bebeği raporu hemen hallediolar sorun tespit edilmişse. Önemli olan iğnelere başlamak başladı mı bi bakmışın transfer günü gelmiş çatmış.

Valla aşılama iğnelerini bilmiyorum canım yumurtaları büyütmek için önce iğne kullanıyoruz, sonra çatlama iğnesi akabinde 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor embriyoların durumuna göre 2-6 gün arası hastane arıyor transfere çağırılıosun canım.

Her hastane farklı ilaçlar veriyor. Ama hepsinin ortak ilacı folik asit. Özeller diyet falan da veriyor eğitim araştırma çok karışmıo öyle şeylere. Dr dan Dr a değişio ilaçlar bir de her hastanın bedeni farklı ondan farklı dozlar farklı ilaçlar verebiliyorlar.

Anladım canım. Gerçekten çok teşekkür ederim insan yaşamadan önce bir tedirginlik içinde oluyor senin sayende kendimi daha iyi hissediyorum en azından yaşayacaklarimin yaşadıklarımın bi benzeri olacağını biliyorum artık. Çok sağol.

Rica ederim canım hakkında herşeyin hayırlısı. Umarım gönlüne göre olur herşey. İyi geceler :KK25:

Canım dün yazamadım. Çok sağol bütün iyi dileklerin için cümlemize inşallah. Yine yaşadıklarımı ilerleyen adımları paylaşırım sende paylaşmak istersen dinlerim. Allah işimizi gücümüzü rast getirsin inşallah.

Kızlar bir sey sorucam benim bu gun yumurtalarım toplandı 7 adet yumurta toplanmıs salı gunu nakil olucam sizlerin kac adet toplandı

Kızlar bir sey sorucam benim bu gun yumurtalarım toplandı 7 adet yumurta toplanmıs salı gunu nakil olucam sizlerin kac adet toplandı
Salı günü mü dediler hemen şaşırdım çünkü yumurtaların durumuna göre merkezden arayıp şu gün gelin derler yumurtayı toplar toplamaz salı günü transfer yapılacağını söylemeleri şaşırttı. İnşallah gönlünüze göre olur herşey.

Valla 1 gun oncede arıycaklarını soylediler ama pazar gunu kapalı merkez pazartesi arıycaklarmıs muhtemelen ama agrılarım basladı ozellikle sol yumurtalıkta normal dedi dr ama endiselendim birde 7 adet normalmi kac adet yumurta olmalı

Valla 1 gun oncede arıycaklarını soylediler ama pazar gunu kapalı merkez pazartesi arıycaklarmıs muhtemelen ama agrılarım basladı ozellikle sol yumurtalıkta normal dedi dr ama endiselendim birde 7 adet normalmi kac adet yumurta olmalı
Önemli olan yumurtanın kalitesi canım kaliteli olsun da 1 tane bile yeter ama kalitesiz 50 yumurtan olsa da boş . İnşallah hepsi birbirinden kalitelidir yumurtalarının. 7 tane iyi canım ferah tut içini. Piko larda fazla yumurta oluo seninki normal yani

İnsallah RABBIM hic birimiz kucagını bos bırakmasın insalla bakalı birde hayırlısıyla salı gunun atlatayım ama dr 100/50 sans dedi birde onun sitresi basladı:KK16:

İnsallah RABBIM hic birimiz kucagını bos bırakmasın insalla bakalı birde hayırlısıyla salı gunun atlatayım ama dr 100/50 sans dedi birde onun sitresi basladı:KK16:
Stres yapma pozitif ol ve hiçbir sonuç son değil unutma ben 3 ay önce negatifi gördüm bak tekrar deniyorum inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız.

Back
X