- 25 Kasım 2015
- 1.643
- 2.488
- 133
- 41
- Konu Sahibi black and white
Hayırlı olsun canım 1 aya kadar bthcg dahil sonuçlanır inşallah. Bi bakıosun bitmiş bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı günü mü dediler hemen şaşırdım çünkü yumurtaların durumuna göre merkezden arayıp şu gün gelin derler yumurtayı toplar toplamaz salı günü transfer yapılacağını söylemeleri şaşırttı. İnşallah gönlünüze göre olur herşey.Kızlar bir sey sorucam benim bu gun yumurtalarım toplandı 7 adet yumurta toplanmıs salı gunu nakil olucam sizlerin kac adet toplandı
Önemli olan yumurtanın kalitesi canım kaliteli olsun da 1 tane bile yeter ama kalitesiz 50 yumurtan olsa da boş . İnşallah hepsi birbirinden kalitelidir yumurtalarının. 7 tane iyi canım ferah tut içini. Piko larda fazla yumurta oluo seninki normal yaniValla 1 gun oncede arıycaklarını soylediler ama pazar gunu kapalı merkez pazartesi arıycaklarmıs muhtemelen ama agrılarım basladı ozellikle sol yumurtalıkta normal dedi dr ama endiselendim birde 7 adet normalmi kac adet yumurta olmalı
Valla 1 gun oncede arıycaklarını soylediler ama pazar gunu kapalı merkez pazartesi arıycaklarmıs muhtemelen ama agrılarım basladı ozellikle sol yumurtalıkta normal dedi dr ama endiselendim birde 7 adet normalmi kac adet yumurta olmalı
Salı günü mü dediler hemen şaşırdım çünkü yumurtaların durumuna göre merkezden arayıp şu gün gelin derler yumurtayı toplar toplamaz salı günü transfer yapılacağını söylemeleri şaşırttı. İnşallah gönlünüze göre olur herşey.
Stres yapma pozitif ol ve hiçbir sonuç son değil unutma ben 3 ay önce negatifi gördüm bak tekrar deniyorum inşallah hepimiz en güzel sonuçları alırız.İnsallah RABBIM hic birimiz kucagını bos bırakmasın insalla bakalı birde hayırlısıyla salı gunun atlatayım ama dr 100/50 sans dedi birde onun sitresi basladı![]()