Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada verdi canım bugun 6.gün çok agrım var bi türlü olamadım. Bi olsam rahatlıcam. Kac yumurtan toplandı canımbana adet söktürücü vermisti doktor 8. gün yani bugün adet oldum
Benimde aynı canım 10 tane dondurulmuş var 3 tanesini yolladık pgt ye haber bekliyoruz insallah iyi sonuc gelirse bir dahaki adetten sonra heralde transfer olucak doktora sormadım ne zaman olacagınadabenimde dün adet belirtileri baslamisti sen de olursun yakinda insallah canim,
10 tane dondurulmus var suan. Insallah saglicakla güzel bir sekilde devam eder bundan sonrasi da
Senin kac taneydi?
insallah gönlümüzce ilerler bundan sonrasiBenimde aynı canım 10 tane dondurulmuş var 3 tanesini yolladık pgt ye haber bekliyoruz insallah iyi sonuc gelirse bir dahaki adetten sonra heralde transfer olucak doktora sormadım ne zaman olacagınada
Evet tatlım insallah herşeyin hayırlınında hayırlısı olsun .senin ilk mi yas kacinsallah gönlümüzce ilerler bundan sonrasi
ilk denemen miydi?
24 yasındayım canım benim 5 düşügüm var pgt o yüzden istendi tüp bebegide o yüzden yaptırıyoruzevet benim de ilk
yas 29
sen kac yasindasin canim?
Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallha canim24 yasındayım canım benim 5 düşügüm var pgt o yüzden istendi tüp bebegide o yüzden yaptırıyoruz
Amin canım cok şükür adet de oldum rahatladımRabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün insallha canim