- 21 Ocak 2024
- 169
- 19
- 18
- Konu Sahibi portakalcicegi2
-
Bende 4 kere oldum normalde gününde gelirdi bi iki gün fark oluyordu da bi umutMerhaba. Yumurta toplamadan sonraki ikinci adet genellikle yaklaşık 7-8 gün gecikebiliyor. 4 kere opu oldum ve hepsinde de gecikme oldu.
Ah o umut. Onu da çok iyi bilirim. Zaten başkası da anlamaz bizden başka. Umarım gecikmenin nedeni o hep umut ettiğimizdir.Bende 4 kere oldum normalde gününde gelirdi bi iki gün fark oluyordu da bi umut
Bugünde sabah test yaptım negatif çıktı doktora msj attim mevsimsel olabilir dedi yine kan testi ve progesteron verin dediAh o umut. Onu da çok iyi bilirim. Zaten başkası da anlamaz bizden başka. Umarım gecikmenin nedeni o hep umut ettiğimizdir.Eğer öyleyse lütfen buraya da yazın.
Özel değilse sizin sikayetiniz neydiAh o umut. Onu da çok iyi bilirim. Zaten başkası da anlamaz bizden başka. Umarım gecikmenin nedeni o hep umut ettiğimizdir.Eğer öyleyse lütfen buraya da yazın.
Üzmeyin kendinizi. Eminim vakti vardır.Bugünde sabah test yaptım negatif çıktı doktora msj attim mevsimsel olabilir dedi yine kan testi ve progesteron verin dedi
Hiç özel değil. Hiçbir sağlık sorunumuz yok eşimle. Aklınıza gelen tüm testleri yaptırdık. Her şey olması gerektiği gibi. Ama yaşımız 40.Özel değilse sizin sikayetiniz neydi
Erken gebelik testi yaptım iki defa negatif çıktı. Erken gebelikte negatif alıp kanda pozitif alan oldu mu acabaBenim de gecikmisti ben hiç gebe olduğumu düşünmemiştim normalde gecikme oluyor diye ama ailem test yapmam konusunda ısrar etmişti ve gebeligimi öğrenmiştim. Tabi 3 ay sonra kürtaj olmak zorunda kalmistim
İnşallah güzel haberi alırsınızHiç özel değil. Hiçbir sağlık sorunumuz yok eşimle. Aklınıza gelen tüm testleri yaptırdık. Her şey olması gerektiği gibi. Ama yaşımız 40.
Aralık ayında genetikten sağlıklı gelen embriyo transferim negatif oldu. Öncesinde hsg ve histereskopi de yapılmıştı. Rahimde de problem yok. Şimdi bu ay içinde yine genetikten sağlıklı gelen 5aa embriyomuz transfer edilecek. Bakalım sonuç ne olacak.
İnşallah bakalımÜzmeyin kendinizi. Eminim vakti vardır.
Merhaba opudan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım transfer yapılamadıArkadaşlar merhaba yumurta toplama isleminden sonra ilk adetim geldi ikinci adetim 8 gün gecikti yumurta kalitesiligi var bende 5.gune embriyo gitmiyor evde yüzde 99 doğru çıkan testten yaptım ama fiyatı uygun olandı test. 6. Gun akşam negatif çıktı olumlu olma durumu var mı eczanesi sabah ilk idrarla yap dedi ama ben dayanamayıp aksam 7 gibi yaptım. Pozitif olma ihtimali var mı
Benim yumurta kalitede sıkıntı olduğu için olmaz gibi geliyor sizin şikayetiniz neydiMerhaba opudan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım transfer
ileri derece pcos (senede 1-2 adet görüyordum) ileri derece insülin direnci referansın çok çok üstündeydi ve kilo 92 kg ile hamile kaldım yani yok yokBenim yumurta kalitede sıkıntı olduğu için olmaz gibi geliyor sizin şikayetiniz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?