- 7 Nisan 2025
- 213
- 21
- 13
- 27
- Konu Sahibi ezgiozturk57
Banada 4 tane gonapeptly verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç ağrım olmadı bide ağrım olacak diye düşünceye girmeyin inanın ben düşünmediğim için ağrı kesici bile almadım elhamdülillah şimdiden mübarek olsun tedavinizHadi ya baya olmuş,benim bayramdan önce toplanacak acaba bayramda ağrım olur mu memlekete gitsek siye merak ettim de
Kaç yumurta toplandi sizden pekiiBenim hiç ağrım olmadı bide ağrım olacak diye düşünceye girmeyin inanın ben düşünmediğim için ağrı kesici bile almadım elhamdülillah şimdiden mübarek olsun tedaviniz
Merhaba dün yumurta toplama işlemim vardı. Ufacık bir ağrım sızım kanamam olmadı. Hiç kafanızda büyütmeyin çok fazla okuyup izleyince insan biraz tedirgin oluyor. Bugün işe döndüm bile, dün de hiç bir sıkıntım olmadıHadi ya baya olmuş,benim bayramdan önce toplanacak acaba bayramda ağrım olur mu memlekete gitsek siye merak ettim de
Aslında sundan tedirginim biraz fazla yumurtam varmış ohss riski var diye aslında,bayramda köye gitsem mola yerlerinde biliyorsunuz tuvaletler pis,köyde kurban işleri falan olacak evde yatıp dinlensem mi gitsem mi bilemiyorum,tüp benek yaptırdığımızı kimse bilmiyor gelin olarak da köyde oturmak olmaz bilirsiniz kararsızımMerhaba dün yumurta toplama işlemim vardı. Ufacık bir ağrım sızım kanamam olmadı. Hiç kafanızda büyütmeyin çok fazla okuyup izleyince insan biraz tedirgin oluyor. Bugün işe döndüm bile, dün de hiç bir sıkıntım olmadı
6 tane benim yumurta rezervim azalmışKaç yumurta toplandi sizden pekii
Olsun kaliteli olsunda6 tane benim yumurta rezervim azalmış![]()
Merhaba dün yumurta toplama işlemim vardı. Ufacık bir ağrım sızım kanamam olmadı. Hiç kafanızda büyütmeyin çok fazla okuyup izleyince insan biraz tedirgin oluyor. Bugün işe döndüm bile, dün de hiç bir sıkıntım olmadıHadi ya baya olmuş,benim bayramdan önce toplanacak acaba bayramda ağrım olur mu memlekete gitsek siye merak ettim de
Dediğim gibi bende hiç ağrı olmadı. Sizin taze transfer mi olacak? Benim rahim duvarım ince olduğu için önümüzdeki ay dondurulmuş transfer edilecek. Bu benim ikinci tüp bebeğim ilki tutmadı. Bana kalırsa yumurta toplamadan ziyade transfer süreci daha önemli. Eğer taze transfer yapılacaksa köye falan gitmeyin hiç. Ben ilk tüp bebekte hiç dikkat etmedim. Yatıp dinlenenlerin hep pozitif oldu benim negatif. İlgisi yok diyorlar ama inanmıyorum. Bu kez bir hafta rapor alıp dinleneceğim hiç iş yapmayacağımAslında sundan tedirginim biraz fazla yumurtam varmış ohss riski var diye aslında,bayramda köye gitsem mola yerlerinde biliyorsunuz tuvaletler pis,köyde kurban işleri falan olacak evde yatıp dinlensem mi gitsem mi bilemiyorum,tüp benek yaptırdığımızı kimse bilmiyor gelin olarak da köyde oturmak olmaz bilirsiniz kararsızım
Onu sormadım su an biz geçen ay aşılama yaptık peşinden hemen tüp bebeğe başladık,son kontrolümüz pazartesi günü o zaman sorucam ama genelde donduruyormuş duyduğuma göreMerhaba dün yumurta toplama işlemim vardı. Ufacık bir ağrım sızım kanamam olmadı. Hiç kafanızda büyütmeyin çok fazla okuyup izleyince insan biraz tedirgin oluyor. Bugün işe döndüm bile, dün de hiç bir sıkıntım olmadı
Dediğim gibi bende hiç ağrı olmadı. Sizin taze transfer mi olacak? Benim rahim duvarım ince olduğu için önümüzdeki ay dondurulmuş transfer edilecek. Bu benim ikinci tüp bebeğim ilki tutmadı. Bana kalırsa yumurta toplamadan ziyade transfer süreci daha önemli. Eğer taze transfer yapılacaksa köye falan gitmeyin hiç. Ben ilk tüp bebekte hiç dikkat etmedim. Yatıp dinlenenlerin hep pozitif oldu benim negatif. İlgisi yok diyorlar ama inanmıyorum. Bu kez bir hafta rapor alıp dinleneceğim hiç iş yapmayacağım
Evet doktorumda aynı şeyi söyledi yumurta sayısından daha önemli kaliteli olması önemli demiştiOlsun kaliteli olsunda
Aynen öyle bakarsınız hepsi kaliteli olur,benim 20-30 tane toplanıcakmış ama belli olmaz belki benimde sadece 5-6 tanesi kaliteli olur Allah büyükEvet doktorumda aynı şeyi söyledi yumurta sayısından daha önemli kaliteli olması önemli demişti
Son kontrolde söyledi bana doktor. Rahim duvarın ince eğer transfer edersek şansın azalır diye. Ekstra 20 bine mal oldu bize bu erteleyişOnu sormadım su an biz geçen ay aşılama yaptık peşinden hemen tüp bebeğe başladık,son kontrolümüz pazartesi günü o zaman sorucam ama genelde donduruyormuş duyduğuma göre
Neden 20 bin ne için ? İstanbul medicalparkta yapıyoruz bizSon kontrolde söyledi bana doktor. Rahim duvarın ince eğer transfer edersek şansın azalır diye. Ekstra 20 bine mal oldu bize bu erteleyişhangi il de hangi merkezde yapıyorsunuz
Bahçeci bunu politika haline getirmiş bence. Yumurta toplanırda taze transfer yapmazlarsa ekstra 20 bin alıyorlar. Hiç bir mantık yok. Embriyoların 1 yıllık saklama ücreti de ayrıca 25 bin.Neden 20 bin ne için ? İstanbul medicalparkta yapıyoruz biz
Aslında sundan tedirginim biraz fazla yumurtam varmış ohss riski var diye aslında,bayramda köye gitsem mola yerlerinde biliyorsunuz tuvaletler pis,köyde kurban işleri falan olacak evde yatıp dinlensem mi gitsem mi bilemiyorum,tüp benek yaptırdığımızı kimse bilmiyor gelin olarak da köyde oturmak olmaz bilirsiniz kararsızım
Allah'ın izniyle hepsi kaliteli olsun duâlarımız buna yönelik olsun size tavsiyem hiç kimseye söylemeyin yani akrabalara ben anneme bile söylemedim bir ben ve eşim Allah'tan başka tabi bide doktor ve ekip arkadaşları dışında onlar bize aile oldu gerçekten bu konuda onlara çok şey borçluyuz hem kafamızda rahat oluyor böylelikle sorularınız olursa burdan yazın fikir edinmiş olursunuzAynen öyle bakarsınız hepsi kaliteli olur,benim 20-30 tane toplanıcakmış ama belli olmaz belki benimde sadece 5-6 tanesi kaliteli olur Allah büyük
Embriyo saklama ücreti pakete dahil değil mi ? Paket ne kadar ki ? Bizde 1 yıl ücretsiz donduruyorlar 5 embriyoyu pakete dahil yaniBahçeci bunu politika haline getirmiş bence. Yumurta toplanırda taze transfer yapmazlarsa ekstra 20 bin alıyorlar. Hiç bir mantık yok. Embriyoların 1 yıllık saklama ücreti de ayrıca 25 bin.
Sadece eşimin babasıyla benim babam biliyor maddi olarak yardım edecekleri için,anneme ablalarıma bile söylemedmAllah'ın izniyle hepsi kaliteli olsun duâlarımız buna yönelik olsun size tavsiyem hiç kimseye söylemeyin yani akrabalara ben anneme bile söylemedim bir ben ve eşim Allah'tan başka tabi bide doktor ve ekip arkadaşları dışında onlar bize aile oldu gerçekten bu konuda onlara çok şey borçluyuz hem kafamızda rahat oluyor böylelikle sorularınız olursa burdan yazın fikir edinmiş olursunuz
Hadi ya. Yok valla pakete dahil değil. Yıllık 25 bin. Merkeze 111 bin ödedik. 20 bin saklama ücreti. İlaçlarda 35 bin tuttu şimdilikEmbriyo saklama ücreti pakete dahil değil mi ? Paket ne kadar ki ? Bizde 1 yıl ücretsiz donduruyorlar 5 embriyoyu pakete dahil yani
Bizim paket ücreti 98 bin içinde 5 embriyo dondurma vs de var,ayrı olarak serum mikrochip için falan ücret ödiycez o da 23 bin bandında,kişiden kişiye göre değişiyor tedavi tabiHadi ya. Yok valla pakete dahil değil. Yıllık 25 bin. Merkeze 111 bin ödedik. 20 bin saklama ücreti. İlaçlarda 35 bin tuttu şimdilik
Mikrochip ne oluyor acaba? Bizim paket de serum ve tahliller var. Başka da bişi yokBizim paket ücreti 98 bin içinde 5 embriyo dondurma vs de var,ayrı olarak serum mikrochip için falan ücret ödiycez o da 23 bin bandında,kişiden kişiye göre değişiyor tedavi tabi