- Konu Sahibi alyesilmor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yumurta toplama işleminden sonra iki büklüm kalmıştım. Anestezinin etkisi geçince çok ağrım olmadı ama belim iki büklüm olmuştu. Dik duramıyordum yani. birde soğuk terlemelerim ve denge problemim oldu. tuvalette de şiddetli ağrım oluyordu. Hatta bir keresinde nefesim kesildi ağrıdanfakat ben ilaçsız tüp bebek denilen uygulamayı yaptırmıştım.gerçekten zor dönemlerimdi. ve kendime gelmem 1 ayımı aldı sanırım. zaten transferim de tutmadı , pek tercih edilen bir yöntem değilmiş ama dr. uma çok güvenmiştim. bana çok yüksek oranda başarı olduğunu söylemişti çünkü! ama hiç te öyle değilmiş. ilaçsız tüp bebek denilen hikayeyi kimseye tavsiye etmiyorum. ben neredeyse 8-9 ay ara verdim. şimdi aşılama denicem. çok geçmiş olsun. inşallah rabbim kucaklarımızı doldurur.sağlıklı bebişlerle
![]()
benimde pazartesi yumurtlarım toplandı canım allah kolaylık versin transferimi bekliyorum bakalım nezamana gün vercekler cok korktum burayı okuyuncaArkadaşlar bendede ohss olvakmis kesin Dr.m Aysun laçin 2 ay transferini erteledi belki olmama dedim ama olcaksn dedi 40 adet yumurtam oluşmuş çok riskli dedi bende kendi sağlığın için mecbur kabul ettim pzt toplannilcak çok korkuyorum dua edin lütfen uzun zamandır kimse yazmamis ama bende yazayım dedim hadi saglicakla kalin