Yumurta toplama süreci

sevdamelegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
27
17
3
33
Kızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??

Kızlar yarın yumurta toplama işlemi olcak süreci yaşayanlar bilgi verir misiniz bana lütfen.. ohss riski diye birşey varmış bu neden olur. Doktor yaklaşık 15 yumurta toplarım dedi ohss riski içerir mi bu sayı acaba??
Benim 18 yumurtam toplanmisti cok sukur oyle bi sorunum olmadi sadece agrilarim cok uzun surmustu sonra buraya konu acmistim herkes yuruyus yap iyi gelir demisti gercekten yuruye yuruye atlattim o agriyi. Yumurta toplama surecin en heyecanli kısımlarından biri insaAllah guzel guzel embriyolariniz olur

benimde bu hafta toplamam olacak hayırlısıyla atlatalım inşallah dediğinizi duymamıştım ohss bekliyim bende bilgi sahibi oluruö

Ben bundan daha fazlası duydum sorun olmaz ne kadar yumurta var okadar iyi masallah doktor tabiki daha iyi bilir

Benim 18 yumurtam toplanmisti cok sukur oyle bi sorunum olmadi sadece agrilarim cok uzun surmustu sonra buraya konu acmistim herkes yuruyus yap iyi gelir demisti gercekten yuruye yuruye atlattim o agriyi. Yumurta toplama surecin en heyecanli kısımlarından biri insaAllah guzel guzel embriyolariniz olur
Aminnn canım aklımda bulunsun ağrım olursa yürüyüş 👍

Genelde pko larrda oluyo 30 35 yumurta toplananlarda sorun oluyor strese girmeyin bişey olmaz inşallah zaten kısacık bir işlem 🙏

Ben ilk tedavimde bu riskle karşı karşıya kalmıştım çok sayıda yumurtaların aynı anda büyüyüp çatlaması durumu diye hatırlıyorum endişelenmeyin ama inşaAllah herşey yolunda gidecektir 🌸🌸

Ben ilk tedavimde bu riskle karşı karşıya kalmıştım çok sayıda yumurtaların aynı anda büyüyüp çatlaması durumu diye hatırlıyorum endişelenmeyin ama inşaAllah herşey yolunda gidecektir 🌸🌸
14 yumurta toplanmış risk grubundamıyım bilemiyorum da şuan iyiyim regl ağrısı gibi bi ağrı var şuan

Geçmiş olsun ben de bahçecideyim doktorunuz kimdi? Yumurta büyütmede hangi ilaçları kullandınız ne kadsr tuttu ilaçlar? Şuan bende 5.gündeyim tedavide
Doktorum Özkan özdamar sizin doktorunuz kim. Gonal f ve pergoveris kullandım bide tarlusal canım. İlaçlar 16.000 küsür tuttu canım bugünde yumurta toplamadan sonra 2800 TL gitti. Senin ne kadar tuttu şuan ilaçlar

Doktorum Özkan özdamar sizin doktorunuz kim. Gonal f ve pergoveris kullandım bide tarlusal canım. İlaçlar 16.000 küsür tuttu canım bugünde yumurta toplamadan sonra 2800 TL gitti. Senin ne kadar tuttu şuan ilaçlar
Ebru özkan benim doktorum. Gonal f 900 ve 450 aldım. Genotropin ve cetrodite yazdı cedrodite ye yarın başlayacağım. 4 iğne 13 bin tuttu 11 ödedim. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım yumurtalar ne zaman toplanır bende pko var

Ebru özkan benim doktorum. Gonal f 900 ve 450 aldım. Genotropin ve cetrodite yazdı cedrodite ye yarın başlayacağım. 4 iğne 13 bin tuttu 11 ödedim. Pazartesi ilk kontrolüm olacak. Bakalım yumurtalar ne zaman toplanır bende pko var
Farklıymış iğnelerimiz canım. Çabucak büyürler inşaAllah fazla ilaca maruz kalmadan 🤲🤲

Ben yaşamıştım arkadaşım,puko da değilim çok şükür ama yine de ohhs oldum ve doktorum çok bilinçsizdi,1 hafta 10 gün çok ağrı acı çektim hastaneye yatmam gerekiyormuş ama normal falan dedi bir de transfer yaptı,tabi
Ki tutmadı sonradan öğrendim bunun detaylarını ve sonraki doktorum ohhs olmamam için bir iğne verdi transfer günü onu yaptırdım,inşallah böyle bir sorunla karşılaşmazsın zaten olursa hemen anlarsın karnın davul gibi olur ağrın olur vs

Ben toplam 10 kez tüp bebek tedavisi gördüm ilkinde ohhs oldum diğerlerinde öyle bir sorun yaşamadım hatta son opu işleminden sonra ben arabayla kendim eve geldim,kanamam vs olmadı,normalde çok kolay bir işlem hiç
Korkmana gerek yok.

Back
X