genel anestezi almadan da oluyor canım .. genel anestezide hasta rahat olsun , az biraz acı duyduğunda kıpırdanır felan yapılan iş zor olur o zaman vb. nedenlerle genel anestezi altında yapılıyor bu işlem .. neticede şlem sonrası ve hatta ertesi gün bile adet ağrısına benzer ağrıların olıyorsa sanırım biraz ayık olmayla ve az miktar uyuşturucuyla dayanılabilecek bir işlem değil bence ..
hoş , beim bir arkadaım vardı , sayısını burada belitmemeyim çok fazla denemesi oldu ve hepsinde de lokal anestezi almış biraz .. tabi işlemin yapıldığı bölgede biraz acı hissediyorsun ama bu acı spekulumla yapılan normal jinekolojik muayeneden biraz daha fazla olan bir acı , dayanılmayacak yanı yok derdi ..tabi herkesin acı eşiği farklıdır ..
en temzi genel anestezi , hele sonrası uyanması yok muuuuu mirmirmirmir uyanmak istemiyorsun hiç , ben hep hemşirelerle pazarlık ederdim noolur kafama gelip uyanın star_dust hanım deyip durmayın azcık daha uyuyayım , söz kalkcam sonra diye :)))
kolundan , damardan veriyorlar ytıştırıcıları daha sen konuşrke onlarla bi bakmışsın gitmişsin :)) yapamam dersen lokalde ısrarcı ol , ama onun da dezavantajları var unutma .. cesaretini toplayıp genel ol bence .. bak ben 4. denememde mucizemi taşıyorm karnımda :asigim:
her defasında genel anesteziyle old bu OPU . sonra evlenmeden önce sağ göğsümden ktle alınd yine genel oldu , 4. denememden önce laparoskopi oldum , bir ameliyat çeşidi o da , onda da genel oldu .. yai toplamda 6 kere genel ansetezi aldım .. Allah izin verirse bebeğimi de genel anstezili sezaryenle almayı istyorum kucağıma :Saruboceq:
inşlah güzel güzel toplanır yumrtaların , bir güzel döllenir ve anneciğine nur topu embryolar olarak geri dönerler ve sonra O'nun uygun grdüğü kadarıyla başlarsın yeni hayata .....[/Q
teşekkür ederim canım herşey için çook saol .. benim 1 sene önce kuzenim mide kanserinden 35 yaşında vefat etti. daha sonra kız kardeşine o da 28 yaşında endoskopi yapmak istedi doktorlar genetik bi durum var mı diye anestesi aldı ve bi daha kalkamadı.. çok etkilendim ben de.. bi de bi kere bi arkadaşım ameliyat olmuştu onun ayılmasına tanık olmuştum bağıra bağıra afedersiniz kusarak falan o da aklımın bi köşesinde kalmış korkuyorum işte

ama korkunun ecele faydası var mı yok kuzu gibi gidicem :) allahım bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım..darısı da tüm isteyennlerin başına :)