• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama

evlimutlu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
502
196
33
41
Merhaba bugun aret kamarda yumurta toplamam oldu 3 yumurtam
Oldu sonra doktor gelip bana yumurtaniz bosdu dedi 3 de giti dedi böyle birsey basina gelen oldumu neden oluyor acaba ?

Aynısı başıma geldi. Sonraki dönemde 3 yumurta toplandı transfer bile oldum. Günlerce üzüldüm sakın kafanıza takmayın dönemsel kaynaklıdır çatlatmw iğnesi ile alakalı olabilir geçici bir durum üzülmeyin

Merhaba bugun aret kamarda yumurta toplamam oldu 3 yumurtam
Oldu sonra doktor gelip bana yumurtaniz bosdu dedi 3 de giti dedi böyle birsey basina gelen oldumu neden oluyor acaba ?
Ben de aret kamarda tedavi görüyorum. 4 yumurta toplamada 5 embriyomuz oldu. 1 defa sizinki gibi oldu. Birinde 3 gorunuyordu ama toplarken sadece 1 tane gelmiş. Diğerlerinde 2-3 toplandı ama hepsi dollenmedi. Amh düşük olunca biraz süreç zorlaşıyor maalesef. Durum böyle olunca bir sonraki toplamada ben hiç talep etmediğim halde hoca fiyatta yardımcı oldu sagolsun 🙏

Ben de aret kamarda tedavi görüyorum. 4 yumurta toplamada 5 embriyomuz oldu. 1 defa sizinki gibi oldu. Birinde 3 gorunuyordu ama toplarken sadece 1 tane gelmiş. Diğerlerinde 2-3 toplandı ama hepsi dollenmedi. Amh düşük olunca biraz süreç zorlaşıyor maalesef. Durum böyle olunca bir sonraki toplamada ben hiç talep etmediğim halde hoca fiyatta yardımcı oldu sagolsun 🙏
Yani 4 keremi yumurta toplandi … amh dusuk
Den benim 5 den 4 toplandi ama 3 bos geldi

Back
X