Yumurta toplama

Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz ben genel anesteziden cok korkuyorum ankisiyetem var lokal anestezi ile istanbulda yumurta toplatan var mi
Bende genel yaptılar tatlım ama inan hiç korkulacak birşey değil..

Bende genel yaptılar tatlım ama inan hiç korkulacak birşey değil..
Eminim öyledir canim ama elimde degil asiri derecede korkuyorum esimde tese ameliyati olcak hemen islemim bitip onun yaninda olmak istiyorum kac gündür düşünmekten uyuyamiyorum sirf bunun icin tüp bebegi hep erteliyorum hic yokmudur lokal olarak yapan

Lokal yapan yerlerde vardır tabi..ama seni biraz rahatlatmak adına söyleyeyim ben 3 defa yaptırdım 15-20 dakika sonra tamamen kendinde oluyorsun çünkü ameliyatlardaki gibi ağır bir anestesi almıyorsun..

Lokal yapan yerlerde vardır tabi..ama seni biraz rahatlatmak adına söyleyeyim ben 3 defa yaptırdım 15-20 dakika sonra tamamen kendinde oluyorsun çünkü ameliyatlardaki gibi ağır bir anestesi almıyorsun..
Dogrudur canim ama psikolojim geneli kabul etmiyor ve bu stresle yumurtaliklarim gelismez bebisim zaten tutunamaz diye korkuyorum cok sagol cnm Allah razi olsun

Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz ben genel anesteziden cok korkuyorum ankisiyetem var lokal anestezi ile istanbulda yumurta toplatan var mi
Ben 2 defa tüp yaptırdım canım panik atak hastasıyım anestezi den çok korkuyorum ki birde myom ameliyatım var ona rağmen. İlki geçen sene yapıldı sedasyon veriyorlar tabi o verilene kadar nabız falan artıyor bende ama ne uyuduğunu ne uyandığını biliyorsun ağrı sizi yok. Geçen sene bunun için mi korktum dedim bu sene yine heyecanlandım 150 ye çıktı kalp atışı. Ama normal dedi anestezi uzmanı buraya yatan herkes böyle olur dedi. İlacı verdi saniyesinde uyumuşum bi uyandım odamdayim rahat ol. İnan lokal zor olur ağrı eşiğin düşükse

İlk olcagi icin o kadar cok korkuyorumki düşündükçe beynim deliniyor sanki esimi evlatlik almaya bile ikna etmeye calistim o derece korkum var neden bilmiyorum o an gözümün önüne gelince aglama krizine giriyorum Allah im ne manyak biseyim heralde esim benzerim yoktur disardan belki sacma gelebilir herkeze ama beynime söz geciremiyorum Allah yardimcimiz olsun

Ankara da olsaydın sana hacettepe üniversitesini tavsiye ederdim canım bende dün toplattırdım sadece alttan uyuşturdu lar ama isteyene genelde yapıyorlar bu benim 2. Toplatmam dı ilkinde bu kadar canım acımamıştı ama bu sefer canım çok yandı inşallah bidaha toplattırmam yumoşlarım kaliteli çıkıp tutar da ama eger tekrar toplattırcak olursam genel anestezi alcam yanımdaki arkadaş genel aldı 15-20 dk da geri uyandı kendine geldi

İnsallah bebisine kavusur bu acilarini unutursun canim bunu cok icten diledim Allah razi olsun

Genel anestezi hic hissetmedim gulerek girdim daha oncede labaroskobi olmjstum sol tupum alindi orda ilk anestezi almistim cok merak ediodum ama yine korkmadim rahim filmi cekindim onda anestezi almadim cok seyler yazmislar inan hissetmedim bile tup bebek merkezine sabah gittigimde yanima bir bayan oturdu cok canimi skti duyucagi sekilde yantlar verdim cok zordu soyle zor oldu boyle zor oldu amlatiyordu sanki allah korusun kanser tedavisi dedim biz guzel bir amac icin bunlara katlaniyoruz dogum yalicaz ins. Boyle seyleri buyutup cok fazla bilgi kirliligi yapip forumlarda yaziyorlar anlam veremiyorum sakin olmak gerekir tabiki heycan oluyor ama dozunda banada yine bir arkadasim yumurta toplama cok agrili olur demisti benim agrim cok yok adet agrsi daha agr inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…