Yumurta toplamada yumurtası olmayan varmıydı lütfen cevap verin arkadaşlar

E.L.XIX.F.T.G.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2007
370
3
96
İstanbul
merhabala

arkadaşlar ben kısa protekol tüp bebek tedavisi gördüm 39 yaşındayım 2 tane yumurta görmüştü ultrasonda bir 21 biri 15 civarındaydı dün toplama yapıldı ama gözüken yumurtaların içinde yumurta bulamamış
hiç bu tür şeyle karşılaşan varmı varsada sonrasında ne yapıldı
ne olur yardım edin ben bebek hasretiyle ölecem herhalde

canım çok üzüldüm. doktorun başka bir tedavi önerecektir. sen buradaki bal-polen-arısütü-cörekotu karışımlarını hayıt tohumu çayını uygula. cinko selenyum gibi vitaminleri al. bazı doktorlar dhea veriyor katkısı olur diye. bunu sor. bu şekilde tedavi olup sonraki denemelerinde yumurta çıkan oluyor

elıft cımmmm.............nasıl ya...........çok uzuldum hepsumı boşmış..........pekı doktor ne açıklama yaptı................ya ......canım denızın dedoğıi gıbı çorekotıu bal tarçın gıbı doğal yolları bo dene inş ıyı gelır ya.........şimdi tedavın yarımmı kaldı.................of ya.............rabbım kolaylkı versın canımmmmmm..inş bı yol mutlaka vardır pes etme canım

benim kuzenimin hanımında 4 tane yumurtası olmuştu 2 tane toplandı dediler bazen yumurtları bulamıyoruz 4-5 doktor baktı 2 taneyi blduk sadece dediler.. İnşallah bi dahaki tedavide bulunur yumurta canım

canımsın benim ilk kontrolde 15-16 tane var dedi doktor, 5-6 tanede arkadan geliyor 20 yi buluruz dedi.ikinci kontrolde 18 tane saydı, yumurta toplamada 10 tane çıktı diğerlerinin içi boşmuş.olabiliyor yani

yaş nedeniyle zaten rezerv azsa kısa yapılıyor. ya da genç de olabilir ama yumurtalık rezervi azsa kesin kısa protokol yapılıyor

kızlar hepinize teşşekkürler
valla normal bi takip yapar yumurta görürsek tekrar denetiz dedi dr
belki bir doz ilaç kullanır sonra çatlamayı önler alırız dedi
şimdilik bunu deneyecek bakalım
bir sonraki ayda da tekrar istersen tüp deneriz dedi

bu şekilde olup sonradan hamile kalan var mı acaba
kendiliğinden veya tüp bebek ile
morale çok ihtiyacım var
inşallah birileri bu durumdan sonra hamile kalmıştır

bu şekilde olup sonradan hamile kalan var mı acaba
kendiliğinden veya tüp bebek ile
morale çok ihtiyacım var
inşallah birileri bu durumdan sonra hamile kalmıştır

canım benım hıc üzme kendını bu kalıcı bır durum degıl aynı olayı yaklasık 1,5 sene once bende yasadım ama benımkı tamamen dr hatası ıdı bıze tavsıye edılen dr a geldık muayane ettı ıgnelerı nasıl yapacagımızı anlattı adetımın 2 gunu ıgnelerı yapmaya baslamamla sıddetlı agrılarım basladı ama ne agrı gece sabahlara kadar uyumuyorum sonunda dayanamayıp agrıkesıcı koydugumuz serumlarla sabahı zor yapıyorum dr arıyor esım durumu anlatıyor tamam agrıkesıcı alsın dıyor ben gunduz 3 saat arayla tablet agrıkesıcı gece serumla gun gecırıyorum. kontrolde soyluyorum adet agrısıdır dıyor .bu sekılde tedavı sona gelıyor ama benım hıc gucum yok tükendım agrılardan...veee bıdünya agrıkesıcı ve düzensiz bastansavma yumurta kontrolü sonucu 1 tane bıle yumurtam yoktu folıküller boş cıktı.ve dr muz nedenını bıle acıklamadan esıme ne kadar ucret ödeyecegımızı söyleyip gıtmıs sonra gıtıgım baska bır dr endometrıozıım oldugunu agrılarımın bu yuzden oldugunu soyleyıp laparoskopı yaptı ondan sonra 2 denemem daha oldu tabıkı dr degıstırdım once 4 yumurtam oldu 2 tane transfer edıldı sonuc negatıftı kasımda tekrar denedık 8 yumurta oldu 4 tane transfer gebelık oldu gelısmedıler kurtaj oldum sımdı yıne tedavıdeyım bugun 4 gunum.bu sektör ınsanları sömurmeye cok musaıt malesef allah vıcdanlı dr larla karsılastırsın hıc üzülme canım inşallah bıdakı tedavınde yumurtaların olusur dedıgım gıbı kalıcı bısey degıl bu

bende başlıcam tüp bebeğe böyle bir durumls karşılaşmakdan çok korkuyorum ultrasonda belli omuyomu bu yumurtaların boş olduğu falan

canım benım hıc üzme kendını bu kalıcı bır durum degıl aynı olayı yaklasık 1,5 sene once bende yasadım ama benımkı tamamen dr hatası ıdı bıze tavsıye edılen dr a geldık muayane ettı ıgnelerı nasıl yapacagımızı anlattı adetımın 2 gunu ıgnelerı yapmaya baslamamla sıddetlı agrılarım basladı ama ne agrı gece sabahlara kadar uyumuyorum sonunda dayanamayıp agrıkesıcı koydugumuz serumlarla sabahı zor yapıyorum dr arıyor esım durumu anlatıyor tamam agrıkesıcı alsın dıyor ben gunduz 3 saat arayla tablet agrıkesıcı gece serumla gun gecırıyorum. kontrolde soyluyorum adet agrısıdır dıyor .bu sekılde tedavı sona gelıyor ama benım hıc gucum yok tükendım agrılardan...veee bıdünya agrıkesıcı ve düzensiz bastansavma yumurta kontrolü sonucu 1 tane bıle yumurtam yoktu folıküller boş cıktı.ve dr muz nedenını bıle acıklamadan esıme ne kadar ucret ödeyecegımızı söyleyip gıtmıs sonra gıtıgım baska bır dr endometrıozıım oldugunu agrılarımın bu yuzden oldugunu soyleyıp laparoskopı yaptı ondan sonra 2 denemem daha oldu tabıkı dr degıstırdım once 4 yumurtam oldu 2 tane transfer edıldı sonuc negatıftı kasımda tekrar denedık 8 yumurta oldu 4 tane transfer gebelık oldu gelısmedıler kurtaj oldum sımdı yıne tedavıdeyım bugun 4 gunum.bu sektör ınsanları sömurmeye cok musaıt malesef allah vıcdanlı dr larla karsılastırsın hıc üzülme canım inşallah bıdakı tedavınde yumurtaların olusur dedıgım gıbı kalıcı bısey degıl bu

canım ilgin için teşekkür ederim
inşallah herşey yoluna girecektir
umut ediyorum
umudum hiç bitmeyecek

bende başlıcam tüp bebeğe böyle bir durumls karşılaşmakdan çok korkuyorum ultrasonda belli omuyomu bu yumurtaların boş olduğu falan

hayır canım ultrasonda yumurta varmış gibi gözüküyor
yumurta toplama gününde toplandıktan sonra belli oluyor
herşeyin hayırlısı
inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum

Back
X