L Lavinia58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2020 515 396 103 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lavinia58 #1 İyi günler Çarşamba yumurta toplama işlemim vardı. Dün hafif kanamam vardı bugün de kanamam var acıkçası korktum normal mi ? Hastaneye mi gitsem?
İyi günler Çarşamba yumurta toplama işlemim vardı. Dün hafif kanamam vardı bugün de kanamam var acıkçası korktum normal mi ? Hastaneye mi gitsem?
S_lidya Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2020 2.667 2.912 83 10 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lavinia58 #2 Lavinia58 .!.: İyi günler Çarşamba yumurta toplama işlemim vardı. Dün hafif kanamam vardı bugün de kanamam var acıkçası korktum normal mi ? Hastaneye mi gitsem? Genişletmek için tıkla... Merhaba opudan 5 gün sonra yaklasik 10-12 süren adet olmustum bir problem yoktur diye düşünüyorum yine de doktorunuzla görüşme imkaniniz varsa sorabilirsiniz
Lavinia58 .!.: İyi günler Çarşamba yumurta toplama işlemim vardı. Dün hafif kanamam vardı bugün de kanamam var acıkçası korktum normal mi ? Hastaneye mi gitsem? Genişletmek için tıkla... Merhaba opudan 5 gün sonra yaklasik 10-12 süren adet olmustum bir problem yoktur diye düşünüyorum yine de doktorunuzla görüşme imkaniniz varsa sorabilirsiniz