Yumurta toplamadan sonra yumurtalar kac gun sonra spermle birlestirilir

Uzman hnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2021
7
2
1
37
Merhabalar. Çarşamba günü yumurta toplama yapılacak. Yumurta toplamadan kac gun sonra yada ne kadar süre sonra sperm örneği alınıyor. Bilgisi olan var mı? Eşimin sperm vermeden önce kaç gün cinsel perhiz yapması gerekiyor onla ilgili bilgi verilmedi bana. Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Merhabalar. Çarşamba günü yumurta toplama yapılacak. Yumurta toplamadan kac gun sonra yada ne kadar süre sonra sperm örneği alınıyor. Bilgisi olan var mı? Eşimin sperm vermeden önce kaç gün cinsel perhiz yapması gerekiyor onla ilgili bilgi verilmedi bana. Lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Yumurta toplama günü siz işleme alınınca eşinizden de örnek alınıyor. Perhiz süresi her doktora göre değişebilir arayıp sorun mutlaka.

Aynı anda sizi ameliyata eşinizi örnek vermeye alıyorlar. Yumurtaları 2-4 saat sonra kabuğundan soyup, güzel spermi seçip birleştiriyorlar. Ertesi gün döllenmiş mi döllenmemiş mi ilk kontrol günleri olacak.

Perhiz 2-5 gün arasında istenmişti bizden. Biz 3 gün yaptık.

Aynı anda sizi ameliyata eşinizi örnek vermeye alıyorlar. Yumurtaları 2-4 saat sonra kabuğundan soyup, güzel spermi seçip birleştiriyorlar. Ertesi gün döllenmiş mi döllenmemiş mi ilk kontrol günleri olacak.

Perhiz 2-5 gün arasında istenmişti bizden. Biz 3 gün yaptık.
Teşekkürler .

Pehriz süresi biz spermiogramlarda fark ettikki ne kadar taze olursa okadar güzel sonuç veriyor . 2 ile 5 gün ideali . Bdün opum vardı mesela 2 günlük tercih ettim ben . Opu günü eşin senden önce sperm vericek sonra sen oouya giriceksin . Çok geçmiş olsun şimdiden

Back
X