• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplamaya iki gün kala kanama

mimikus

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
112
153
23
Arkadaşlar yardım edin nolur çarşamba günü yumurtalarım toplanacak benim dün kahve bugünde açık pembe lekelenmem oldu sabah kontrole gittim tedavi sonucunu olumsuz etkileyebileceğini söylediler başına gelen var mı lütfen yardım :(

Arkadaşlar yardım edin nolur çarşamba günü yumurtalarım toplanacak benim dün kahve bugünde açık pembe lekelenmem oldu sabah kontrole gittim tedavi sonucunu olumsuz etkileyebileceğini söylediler başına gelen var mı lütfen yardım :KK43:
Neden oldıguna daır bırsey soylendımı

Neden oldıguna daır bırsey soylendımı
Söylenmedi olabiliyor ama iyi bir şey değil dedi, bugün yeniden doktora gittim kanama devam ederse transfer yapılamaz embriyoları dondurup transfer için bir kaç ay bekleriz dedi inşallah sonu hayırlı olur çok korktum kanama olunca çok korktum

sonucu negstif olarak etkileyecekse bence dondurman en dogrusu ,

geçen hafta bugun kocamn bir negatif sonuç almıştım çok yıkıldım ama allahtan sabır ve mucize diliyorum

sonucu negstif olarak etkileyecekse bence dondurman en dogrusu ,

geçen hafta bugun kocamn bir negatif sonuç almıştım çok yıkıldım ama allahtan sabır ve mucize diliyorum

Dondurmaya kalacak kadar sağlıklı embriyolarım olur umarım diğer denememde dondurmaya hiç embriyo kalmamıştı :( İnşallah biz ve bizim gibi evlat sahibi olmak için o hastane kapılarında bekleyen herkese Rabbim nasip eder çok zor zamanlar inşallah sizde bir daha ki denemeye kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınız

Dondurmaya kalacak kadar sağlıklı embriyolarım olur umarım diğer denememde dondurmaya hiç embriyo kalmamıştı :KK43: İnşallah biz ve bizim gibi evlat sahibi olmak için o hastane kapılarında bekleyen herkese Rabbim nasip eder çok zor zamanlar inşallah sizde bir daha ki denemeye kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınız

amın canım amın allah agzından duysun

Back
X