Benim perşembe yumurta toplandı azar azarda olsa hala kanamam geliyo korkuyorum
tatlım korkma benimde kanamam oldu adet gibi hemde..kasık ve karın ağrılarım patlayacak gibiydi.ilaçlarını sakın aksatma geçecek korkma
Benle beraber yaptıranların kanaması ilk gün durmuşda bende korktum canım senndemi 2 3gün sürdü ya bide bişi daha sorcam ftil kullandın dmi ftil koydukdan bikaç saat sonra ilaç oluyomu çamaşırın şimdiden tşk ederm aydınlattıgın için dün ağım vardı ama bugün sadece az az kanamam var pembemsi gibi değişik aksatmıyom canm içiyorum pazartesi nasipse bi aksilik çıkmazsa transfer yapılcak yumurtaların kaç mm di senin
benmki transfer gününe kadar devam etti az kanamalarım :)) fitile alış.devamlı kullanacaksın :) fitili içeri gönderince biraz uzan tamammı.çamaşırında leke olacak akıntıların olacak.inşallah sonucun pozitif olur.benm yumurtalar en son 18 mm di sonra işte ne yaptılar bilmiyorum 6 tane yumurta toplandı sadece 2 si döllendi ama ikiside tutunmadı.bu ay adeti bekliyorum sonra yine tüp bebek yaptırcaz..
sağol canım rabbim gönlümüze göre versin inşallah ftile alışırımda bende fayda etmediği için çamaşırda ilaç oluyodur dye düşündüm yada tam gitmiyomu diye demekkş normalmişçok sağol canm benm yumurtalar 13 15 15 17,5 18 19 diye biliyom :) hayırlısı inşallah iyi sonuçlar alırız rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
peki canim tsk ederim😊 inşallah miniğin sana tutunuyordur.ilk yazdıklarını okudum ilk denemenmiş.allah yardım etsin canım.sormak istediğin bişey olursa banada sorabilirsin ilaçlarla falan ilgili.
peki canim tsk ederim
canim iyi sagol telden girdigim icin gec okuyabiliyorum mesajlari canim transfer yapildi beklemedeyim canimnasıl gidiyor😊.........
canim iyi sagol telden girdigim icin gec okuyabiliyorum mesajlari canim transfer yapildi beklemedeyim canim
beklemek zor ama inşallah sonucu güzel olur canimbiliyorum canım Allah kolaylık versin😊 canın sıkılırsa gevezelik yapmak istersen buralardayız.
beklemek zor ama inşallah sonucu güzel olur canim
canim mecbur ya erkek faktoru bizimde bendede tedaviye baslayana kadar bisi yoktu yumurtalarm tembellesmye baslamis nasipse bu cuma gitcem bakalim canim inşallah bebegim tutunur inşallah hayırli güzel sonuçlar alıriz :)inşallah tutunur hiç ayrılmaz senden.kaçıncı günün canım çok kaldı mı?neden tüp yaptırdın bizim erkek faktörü sadece.ama başaramadık Bi türlü.yazın tekrar ddeniycez bakalım.
canim mecbur ya erkek faktoru bizimde bendede tedaviye baslayana kadar bisi yoktu yumurtalarm tembellesmye baslamis nasipse bu cuma gitcem bakalim canim inşallah bebegim tutunur inşallah hayırli güzel sonuçlar alıriz :)
kacinci gun embriyosu derken canim anlamadimhayırlı olsun 😊 az kalmış ne güzel.kaçıncı gün embriyosu canım?
kacinci gun embriyosu derken canim anlamadim
hee canim persembe yumurta toplanmisdi pazartesi transfer yapildi üçgün sonra :)yani yumurta toplamadan kaç gün sonra transferi yapılmış.
hee canim persembe yumurta toplanmisdi pazartesi transfer yapildi üçgün sonra :)
yok canim zaten cesaret edemiyorum nasipse bugunu saymazsak 1 gun kaldiçok güzel bende miniği merak etmiştim inşallah tutunmuştur.sakın evde test yapıpta miniği üzme çıkmaz evdekinde.seninki 4. Gün embriyosuymuş.annesi
yok canim zaten cesaret edemiyorum nasipse bugunu saymazsak 1 gun kaldi
hayirlisi inşallah bebegim annesini birakmaz canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?