2 defa opu işlemim oldu ikisinde de 5 gün sonra oldum , doktorum 15 gun içinde olunacağını söylemiştiMerhabalar 5 Temmuz Cuma günü opu işlemi oldum. Bugün 10. Gün hala adet olmadım. Sizler kaçıncı günde adet oldunuz acaba?
Teşekkürler yarın 11. Günüm inşallah olurum ben de12.gün oldm
TeşekkürlerBen de 10 gün gecemeden oldum
Teşekkür ederim canım.2 defa opu işlemim oldu ikisinde de 5 gün sonra oldum , doktorum 15 gun içinde olunacağını söylemişti
15 gun içinde olmazsanız doktorunuzla görüşmenizi öneririm, sevgiler
Bende burda okuduğum kadarıyla erken olurum diye bekledim hatta olmayınca strese girdim ama tam günümde oldum herkeste farklı oluyor bu durum merak etmeyinMerhabalar 5 Temmuz Cuma günü opu işlemi oldum. Bugün 10. Gün hala adet olmadım. Sizler kaçıncı günde adet oldunuz acaba?
14 gün dediler öylede oldumMerhabalar 5 Temmuz Cuma günü opu işlemi oldum. Bugün 10. Gün hala adet olmadım. Sizler kaçıncı günde adet oldunuz acaba?
Kaç gün sonra oldun canım. Ay evet olsam da rahatlasam. Sanki hiç gelmeyecekBende burda okuduğum kadarıyla erken olurum diye bekledim hatta olmayınca strese girdim ama tam günümde oldum herkeste farklı oluyor bu durum merak etmeyin
Ay cidden, ben de 14 günü bulacak herhalde14 gün dediler öylede oldum
Ay inşallah bugün olursun canım. İnsan stres oluyor.Ben de 3 temmuzda opu oldum, bugün 14. Gün hala olmadım
Evet cidden stres oldum bayağı, erken olurum diye bekliyordum ama olmadı, normalde adet gelmesin diye dua ederken şimdi gelsin diye ediyoruzAy inşallah bugün olursun canım. İnsan stres oluyor.
Ben de 10. Gün olurum diyordum. Bir de tatile gideceğim bir an önce olmak istiyorumEvet cidden stres oldum bayağı, erken olurum diye bekliyordum ama olmadı, normalde adet gelmesin diye dua ederken şimdi gelsin diye ediyoruz
Adet olunca gidicem doktora, eğer hazırsa vücut hemen bu ay yapıcam transferiBen de 10. Gün olurum diyordum. Bir de tatile gideceğim bir an önce olmak istiyorumbu transferde aksilik 12 yumurta aldılar ohss oldum şişkinlik doktor ilaç verdi. İyileştim şükürler olsun ama adet olsam tam olacak. Sen transferi ne zaman düşünüyorsun
Hakkında hayırlısı olsun canım. Bana doktor 2. Adetinde gel dedi. Ama ben ocakta gitmeyi düşünüyorum 1 tane çocuğum var şükürler olsun geniş geniş rahat rahat olsun dedim bu seferAdet olunca gidicem doktora, eğer hazırsa vücut hemen bu ay yapıcam transferi
İlk tedavimi baska bir doktorda olmuştum, o da ikinci adetimde yapti transferi. Ama bu doktor adet olunca gel dedi. Ben de biraz tereddütlüyumHakkında hayırlısı olsun canım. Bana doktor 2. Adetinde gel dedi. Ama ben ocakta gitmeyi düşünüyorum 1 tane çocuğum var şükürler olsun geniş geniş rahat rahat olsun dedim bu sefer
Merhaba. Ben de pazartesi günü opu oldum ve 18 yumurtam toplandı. Karın ağrım hala devam ediyor ve aldığım nefes bana yetecek gibi değil sanki. İyi nefes alamıyorum. Ayrıca sindirim problemi de yaşıyorum. Ohss olmuş olabilir miyim diye düşünüyorum. Sizin belirtileriniz neydi? Yarın doktor kontrolüm var. Doktor ohss olup olmadığımızı nasıl anlıyor? Eğer ohss olduysak transferi ne zamana planlıyorlar acaba?Ben de 10. Gün olurum diyordum. Bir de tatile gideceğim bir an önce olmak istiyorumbu transferde aksilik 12 yumurta aldılar ohss oldum şişkinlik doktor ilaç verdi. İyileştim şükürler olsun ama adet olsam tam olacak. Sen transferi ne zaman düşünüyorsun
Hayırlısı olsun hakkında canım. Bu forumda çok okudum ilk adete gel diyen doktorlar. Bence her doktorun kendine göre yöntemi var ve hastaya göre işlem yapıyorlar. Senin rahmin hızlı toparlanacak düzeydedirİlk tedavimi baska bir doktorda olmuştum, o da ikinci adetimde yapti transferi. Ama bu doktor adet olunca gel dedi. Ben de biraz tereddütlüyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?