Yumurta toplandıktan sonra karnı su toplayanlar

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
Geçen hafta yumurtalarım alındı ve sonrasında dayanılmaz acılar çektim dinmeyen sancılarım oldu bunu izleyen bir kaç gün içinde karnım inanılmaz şişti ve hastaneye yatırıldım 4 günlük tedavi sonunda ağrılarım dindi ama şişkinliğim aynı.Yumurtalıklarım çok büyüdüğünden kanama riski var diye karnımdan su alınmadı kendiliğinden geçmesini bekliyoruz benimle aynı durumda olanlar var mı

cnm gecmiş olsun benim ilk denememde 34 yumurta toplandı tam bi hafta ağrıdan mahvoldum,doktorum ultrasonla baktı ciddi bişi yok dedi sadece bol su içmemi ve protenli besnmemi söledi,sonra da transferimi yaptı ama kimyasal gebelikle sonuclandı sana transfer yapmadılar sanırım,kac yumurtan toplandı

2010 yılında benimde 37 yumurta toplandı ve bende senin gibi karnım şişti ağrılar bi taraftan banada bol su ve proteinle beslenme verdi. kontrol ettikten sonra transfer yapmadı. donduruldu bir ay sonraki adetimle dondurulmuş transfer edildi ancak boş gebelikle kürtaj oldum. Kürtajdan45 gün sonra doğal yollardan hamile kaldım :)))) şimdi 10 aylık oğlum var. bendede hem polikistik over var hemde bir tüpüm yok biride tıkalıydı. şimdi seni okuyunca o günlere döndüm. Allah yardımcın olsun ümidini kaybetme en azından çok şükür ki yumurtalarımız bol :). inşallah dondurulmuşlarla hamile kalırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…