canim zaten umutlanmadim ama ikinci cizgi silik olunca yinede azda olsa icimde bir kipirdanma oldu, cünkü ikinci cizgi silik cikan ve sonradan hamilleigi devam eden cok kisi vardi o yüzden ümitlenmedim dersem yalan olur kendi kendime attim sevincimi esimle bile hic konusmadim kendimi hamie gibi görmedim 10. günden sonra belirtiler gitti hic bir agrim kalmadi ama 12. günü yine idrar testi yaptim ama bu defa 4 saat sonra flaan ikinci cizgi silik cikti, ben yine kullandigim fitillerden kaynaklandigini zannettim 13. günü kan testi yaptirdim sonucu almama 1 saat kala adet oldum, ve kan tahlilimdede sonuc 0.4 cikti, yani malesef bu defa olmadi
biz belki tüp bebek icin cok acele etik, cünkü simdiye kadar hicbir sekilde ne bitkisel olarak nede baska bir tedavi uygulamadik, acaba ikincisi icindemi acele ediyorum diye düsünüyorum simdi bu sieteden takip ediyorum bir sürü bitkisel yönden hamile kalan kisiler var acaba diyorum 2-3 ay falan sirf bitkisel olarakmi denesem bu defa yumurta catlama günlerine felan dikkat etsem olurmu
ama bizim problemimiz esimin sperm kaliteesi cok düsük ve benimde yumurta sayim cok az, bende 6 tane yumurta toplandi sadece 4 ü bölündü ve ikisinin kalitesi digerlerine göre iyi oldugu icin ikisni transfer ettiler, simdiye kadar asilama falan hicbir yöntem denemedik, doktorum direk tüp bebek diyince bene tüp bebek yaptim ama sonuc negatif, yani tüp bebek tipta ilerlemis en son nokta bu durumda bile kaliteli yumurta ve kaliteli sperm olmadigi müddetce tüp bebek dahi olsa tutmuyor, bunu anladim simdi,
esimede kendimede kür uygullayacam esime keci böynuzu pekmezini kendim icinde ebemgümeci cayini, ve cörekotu bal tarcin karisimini hazirladim bakalim mevlam neyler neylerse güzel eyler, doktorum ekimde tüp bebek tekrar deneyebiliriz diyor, maddi olrakta hem cok fazla hemde insan daha cok yipraniyor o yüzden önce bitkisel olrak denesem 3 ay sonra bitkisel ilaclardan sonra olmazsa tüp bebek yaptiririm diyorum ama yinede kararsizim yasim 28 esimin yasi 32, 3 ayda uzun bir süre offffffffff cok kararsizim ya napacagimi bilmiyorum