Yumurta uyarıcı

Sebha_

🌺
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
926
267
23
Kızlar bu yumurta uyarıcı çatlatma işlemi vs nekadar tutuyor fiyat olarak ve nasıl yapıldığına dair bilgi verirmisiniz

Merhabalar, ben devlet hastanesi infertilite ve tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. İki kez ilaç ile yumurta büyütme tedavisi gördüm ama olumlu sonuç alamadım. Bayram dönüşü aşılama tedavisine başlayacağız. Yumurta büyütme tedavisinde letu içtim büyüdü kendi kendine de çatladı ama gebelik elde edemedik. Aşılama için Gonalf yumurta büyütme iğnesi ve çatlatma için de ovitrelle iğne kullanacağız. Aşılama işlemi sonrasında gebelik oluşur ise tutunmasına yardımcı olması için progestan içeceğim. Devletten raporlu hasta olduğum için 5 kutu Gonalf yumurta büyütme iğnesi, 1 kutu ovitrelle çatlatma iğnesi ve iki kutu progestan hap için 3.000₺ ödedim. Raporsuz fiyatlar ise Gonalf yumurta büyütme iğnesi tek bir kutusu 2.445₺, çatlatma iğnesi ovitrelle tek kutusu da 750₺ gibi fiyatlar verildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…