Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım burdan duyduğumla taze sıkılmış nar suyu kullandım. bugün ultrasonla ölçüldü 8.6 milim.. daha 5 günüm var yükselir dedi doktorum.. 10 milim civarına gelir değil mi arkadaşlar?
bende senin gibi yıllarca cyglo kullandım. sanırım sen stresden adet olmadın
arkadaşım burdan duyduğumla taze sıkılmış nar suyu kullandım. bugün ultrasonla ölçüldü 8.6 milim.. daha 5 günüm var yükselir dedi doktorum.. 10 milim civarına gelir değil mi arkadaşlar?
Anisha arkadaşım cyglo prognovadan bahsediyorsun değil mi. o türkiyede çok rahat bulunuyor ki . hem sana neden kalınlaşma için onu verdiler anlamadım.. ben estrofem kullanıyorum günde 3 defa bunla birlikte 1/1 coraspin ve 1/1 folik asit kullanıyorum . çoğu arkdaşda bu şekilde kullanmış bildiğim kadarıyla.. belki ispanyada tedavi şekli farklıdır... bak stres yapma bende de heyecan var ama çok rahat davranmaya çalışıyorum ve aklımı meşgul eden hobilerimle oyalanıyorum..
inanıyorum ki en kısa zamanda seninde transferin olumlu sonuç verir..
acele acele yazarken düşük cümleler kuruyorum benim dr um başarılı kalp sesi duyulduktan sonra donasyonda başarısız olan hastamız olmadı dedi yani şöyle bir düşündüm kimse aklıma gelmedi dedi berk bey sadece üzüldüğünü ve beni tekrar arayacağını söyledi ona pıhtılaşma sorunumdan dolayımı dediğim için ben sizi haftaiçi arayacağım dedi ve ben şuan ondan haber bekliyorum inşallah ihmalkarlık yoktur ve doğal seleksiyondur çünkü her iki dr uma da gerçekten çok güveniyorum
günaydın;
kızlar herkesin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramını kutluyorum öncelikle dün haftanın ilk günü olduğu için feleket bir iş temposu vardı bugün okuyabiliyorum yazılanları
breze35 geçmiş olsun cok umutlarını sakın kaybetme herşeyde mutlaka bir hayır vardır bizler zaten hep hayırlısını istiyoruz olmayıncada üzülüyoruz bu işlerde moral yüksek olması gerekiyor anladığım kadarı ile...
bayram boyunca herkez neden bebek yapmıyorsunuz yapın artık dedi durdu...insanlar bir tuaf oluyormu diye düşünüyorlarmı acaba hiç diye içimden geçirmedim değil ilk başlarda olsaydı cok fazla takılırdım herhaldede ama hiç umursamadım söylenenleri kendime söz verdim stresten uzak söylenenlere kulaklarımı kapatıp o şekilde hazırlanacağım bu sürece...
herkese güzel bir hafta diliyorum bu arada aysevi nar suyuna başladım:)ilk sıkmaya çalıştığımda hertaraf nar lekesi oldu :)
birde bişey soruca size bir yerde okumuştum bebek düşünenler ve hamile olanlar bitki çayı içmesin falan yazıyordu bitki çayları antioksidan özelliğe sahip olduğu için vucudumuzun calışma metobolizması içilen bitki çayları ile dışa atım sağlayıp temizleme özelliğine sahipmiş o yuzden bebek oluşumundada onu vucuttan farklı birşey olarak algılayıp dışa atımını destekliyormuş sizce böyle birşey olabilirmi ?yani tabikide ısırgan zencefil tarçın hibiskus vs.. birsürü bitki ilaç ve kozmetik sekterunde kullanılıyor o yuzden ilaç alınırken içilmesi zararlı olabiliyor ama benim sormak istediğim şu ben siyah cay pek değil neredeyse hiç sevmeyen bir insanım kahve seviyorum onunda kafein oranı yüksek olduğu ve selülit yaptığı için :)))) günde 1 tane ile sınırlı tutmaya çalışıyorum ama siyah cay yerine ıhlamur papatya adaçayı nane cayı falan içiyorum hani bu tür bitki çaylarının zararı olabilirmi sizce yada okuduğum bu yaznın doğruluk payı varmıdır acaba hiç böyle birşey duydunuzmu?
günaydın;
kızlar herkesin geçmiş kurban ve cumhuriyet bayramını kutluyorum öncelikle dün haftanın ilk günü olduğu için feleket bir iş temposu vardı bugün okuyabiliyorum yazılanları
breze35 geçmiş olsun cok umutlarını sakın kaybetme herşeyde mutlaka bir hayır vardır bizler zaten hep hayırlısını istiyoruz olmayıncada üzülüyoruz bu işlerde moral yüksek olması gerekiyor anladığım kadarı ile...
bayram boyunca herkez neden bebek yapmıyorsunuz yapın artık dedi durdu...insanlar bir tuaf oluyormu diye düşünüyorlarmı acaba hiç diye içimden geçirmedim değil ilk başlarda olsaydı cok fazla takılırdım herhaldede ama hiç umursamadım söylenenleri kendime söz verdim stresten uzak söylenenlere kulaklarımı kapatıp o şekilde hazırlanacağım bu sürece...
herkese güzel bir hafta diliyorum bu arada aysevi nar suyuna başladım:)ilk sıkmaya çalıştığımda hertaraf nar lekesi oldu :)
birde bişey soruca size bir yerde okumuştum bebek düşünenler ve hamile olanlar bitki çayı içmesin falan yazıyordu bitki çayları antioksidan özelliğe sahip olduğu için vucudumuzun calışma metobolizması içilen bitki çayları ile dışa atım sağlayıp temizleme özelliğine sahipmiş o yuzden bebek oluşumundada onu vucuttan farklı birşey olarak algılayıp dışa atımını destekliyormuş sizce böyle birşey olabilirmi ?yani tabikide ısırgan zencefil tarçın hibiskus vs.. birsürü bitki ilaç ve kozmetik sekterunde kullanılıyor o yuzden ilaç alınırken içilmesi zararlı olabiliyor ama benim sormak istediğim şu ben siyah cay pek değil neredeyse hiç sevmeyen bir insanım kahve seviyorum onunda kafein oranı yüksek olduğu ve selülit yaptığı için :)))) günde 1 tane ile sınırlı tutmaya çalışıyorum ama siyah cay yerine ıhlamur papatya adaçayı nane cayı falan içiyorum hani bu tür bitki çaylarının zararı olabilirmi sizce yada okuduğum bu yaznın doğruluk payı varmıdır acaba hiç böyle birşey duydunuzmu?
günaydın;
mrb Breeze ,
Benim de ilk denemem negatif sonuc verdi. Savas Bey testleri yapmami istedi. Trombafili panel testinde Mtfrh in Her ikiside heterizigot cikti. O gunlerde cok uzulmustum.Pihtilasma cok onemli bir sorun basi bos birakilmamali diye dusunuyorum. 2. denememde burdaki prof.dr.um Fraxparin 0,3 verdi. Biz temkinli olmaliyiz bebegi koruma amacli bu igneleri kullanmak zorundasin dedi. Transfer gunu sabahtan itibaren hergun kendim vuruyorum. Ayrica coraspirin icmiyorum. Doktorum cok temkinli gidiyor. Bana 11.hafta icine kadar progestron 50 mg den 2 adet igne her gun verdi. 60 tan fazla gun bu igneleri oldum. Crione jele yeni gectim. Ama bu igneler cok agir cok agri yapiyor. Halen sinirlerim zedelenmis, bacaklarimda agri, uyusukluk, karincalanma var.
Simdi cok sukur 12+0 haftasindayim. Tek bebegim ins olacak. 12 haftam doldu. Halen 1 hafta daha crione jel kullanacagim. Estrofemi de gunde 1 almaya basladim.
Aysevi, moonrose, ve rowina ya sormak istiyorum. 10 haftamda baslayan migde bulantilari halen siddetli geciyor. Migdem eksiyor. Cok zorlaniyorum. Normalde bu haftada gecmesi gereken bulantilar ne zaman gececek. ilaclari birakinca mi geciyor, yoksa ilaclardan bagimsiz mi bulantilar oluyor. Ayrica Aysevinin pihtilasma faktorunu ve sulandirici icin hangi ilaci kac ml dozda kullandigini merak ediyorum.
Herkesin saglikli , hayirli evlatlara sahip olmasi dilegiyle,
Arkadaşım bebeklerin hayırlı olsun Allahım onları nazarlardan korusun darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..
donasyondan sonra pozitif sonuç çıkarsa ve kalp atımı duyulduktan sonra kaybımız yok diyen beni kıbrısa yönlendiren tüp bebek dr um Berk bey böyle birşey söylemedi belki yazarken acele yazıyorum yanlış aktarmış olabilirim,pıhtılaşma bozukluğu bende de vardı kıbrısa ilk savaş bey e gittiğimde testi o istemişti ve önlem alınmazsa bebeğin olmaz demişti ama o merkez benim çok içime sinmediği için ve de dr umun tavsiyesiyle berk beye gittim tabiiki testi ve o dr un yorumunuda hem berk bey e hem de benim dr uma bildirdim önemli olmadığını daha doğrusu kanıtlanmış bir neden olmadığını söyledi her ikisi de ve iğneyi 6 haftalıkken kalp sesi duyduktan sonra vurulmaya başladım çünkü bebeğin kalp atımı biraz yavaştı o yüzden buradaki dr um verdi ve 8. haftada maalesef gebelik sonlandı,nedense ben de pıhtılaşma için bir önlem alınmadı(