<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="cizmelikedi" data-source="post: 24037056"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=24037056"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-24037056">cizmelikedi .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ya kızlar bişey sorucam ben hiç bitkisel birşeyler yapmıyorum yapmam gerekirmi herkes bi kürler yapıyor yumurta geliştirici falan diye üşeniyorum bide bana pek inandırıcı gelmiyor yani diyelim incir kürü yapıyolar tamam sağlıklı bişey ama yumurta kalitesini artıracak kadar olurmu o kadar iyi gelse bunu araştırırlar sonuçta ilaç sektörü milyonlarca doları bi ilacı geliştirmek için harcıyolar... yani incir hammaddesi kullanarak bi ilaç geliştirirler öyle olsa. yanlışmı düşünüyorum fikriniz varmı bu duruma dair...<br />
doktorada sordum hayır dedi ama sağlıklı bişey yemek istiyorsan ye dedi. birde o soğan suyu için geçen bi doktor dedi teksen çamlıbel di sanırım kadınlar olur olmaz şeyleri yiyip içiyolar sonra hastanelik oluyolar diye. yani kafam karışık bu konuda...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
şunada deneme yaparken sakın böyle birşeye kalkışma..<br />
<br />
incir kürü aylar önceden yaoılıyor.. soğan kürürde yumurtalığında kisti olanlar için daha uygun..tüp bebek tedavisi sırasında dengeli beslenme en iyisi..<br />
tahıl, et, yumurta, fındık badem ceviz, bol su, sebze meyve dengeyi sen yakala..<br />
<br />
asla gaz yapacak ve kabız edecek şeyler yeme.. organik buluyorsan kayısı sabahları iki adet... şimdiden başla.. <br />
<br />
bisküvi, baklava, şeker hamburgerden uzak dur.. yağzıs tuzsuz yemek yap.. <br />
<br />
kolay gelsin.. sakın çörekotu kürünede şimdi başlama. hele doktoruna sormadan hiçbirşey yapma..</div>