Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dondurulmuş konusunu sorduğumda medicana da bana doktor şöyle demişti eğer klinik laboratuarına güveniyorsa dondurur kalitesinde hiç bir değişiklik olmaz. ama yine de çok bilgim yok
Arkadaşlar yumurta donasyonuyla donörden ne kadar yumurta elde ediliyor da kaçı embriyo olabiliyor. Yani alıcı verici arasında denge sağlanırken emriyo gelişmedi transferinizi yapamayacağız denilebiliyor mu?veya embriyo gelişti en çok kaç tanesi transfer ediliyor. Kıbrısta kaç gün kalmak yeterli? sorduğumda 5 gün denildi. Bir de dondurulmuş değil taze yumurta ile donasyon yapılacak sanıyordum. Bilgilerinizi bekliyorum sevgiler
Arkadaşlar yumurta donasyonuyla donörden ne kadar yumurta elde ediliyor da kaçı embriyo olabiliyor. Yani alıcı verici arasında denge sağlanırken emriyo gelişmedi transferinizi yapamayacağız denilebiliyor mu?veya embriyo gelişti en çok kaç tanesi transfer ediliyor. Kıbrısta kaç gün kalmak yeterli? sorduğumda 5 gün denildi. Bir de dondurulmuş değil taze yumurta ile donasyon yapılacak sanıyordum. Bilgilerinizi bekliyorum sevgiler
arkadaşlar dünya tüp bbebk berk bey hakkında bilgisi olan yok mu veh firdevs hanım ve hit ile ilgili düşünceler ve yorumlar paylaşılmış sadece ayvesi var berk bey ile bu işi yapan onunda pozitif olmuş sonucu neden berk bey cok fazla tercih edilmiyor.birde doktorum söyle bir teklifte bulundu isterseniz transferi ben gerçekleştire bilirim sizinle birlikte oraya gidip dedi sizce ne yapmalıyım bu hafta doktora gidicem ve bunun kararını vericez doktorum tüp bebek konusunda son derece başarılı bir şekilde isim yapmış bir doktor ama ben cok kararsızım berk bey mi kendi doktorum mu siz olsanız ne yapardınız lütfen bana biraz yardım olunuz düşüncelerinizi paylaşınız doktor oraya gitmek için 500 euro fark alacak bizden ama onu tercih etmezsem buradaki tedavimi o yapacağı için eksik birşeyler yaparmı diyede düşünmeden alamıyorum kendimi düşüncelerinizi paylaşın benimle lütfen siz olsanız ne yapardınızzzz
Sevgili nilllll,
Öncelikle sakin ol!!!! Berk bey de gayet başarılı bir doktor aslında....Yorumlar kafanı çok karıştırmasın..... Doktorunun Kıbrısa gelip transferini yapmak istemesi şahsi kanaatime göre ekonomik amaçlı gibi duruyor.... Berk bey i önerdiğine göre onun doktorluğunu da biliyor olmalı değil mi? O zaman ne gerek var? Ayrıca Kıbrıstaki doktorlar sadece Türk hasta kabul etmiyor ki, dünyanın har yanından hasta geliyor... yani sizin doktorunuzdan daha fazla tranfer yapıyorlar - nacizane fikrim - Transfer sonrası hamile kalırsanız da başka doktor mu yok allahaşkına ?Tabii ki tercih senin. Eğer bu doktoru tanıyoruz, ben doktorumla daha iyi hissederim diyorsanız da ona yaptırın..... Kişisel fikir almak istemişsin o nedenle yazdım ama aklını da karıştırmayalım..... Ben olsaydım eğer o doktor tanıdığımsa büsbütün gıcık olurdum :)
Sevgilerimle....
arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
özellikle hamile kalan arkadaşlar ilk hamile kaldığınız dönemde sanki sürekli idrarınız var gibi kendinizi sıkışık hissedip ama gidince sadece bikaç damla yaptığınız oldu mu ? Böyle bir belirti var mı hamilelikte ama ilk hamile kalındığı hatta test gününü beklerken ki süreçte ?
Ek olarak şunu söylemek isterim, Berk Bey transfer yapmayacaksa 500 euro daha mı az ödeyeceksiniz? Ha tamam o zaman. Yok değilse bu ekstra neden?
arkadaşlar dünya tüp bbebk berk bey hakkında bilgisi olan yok mu veh firdevs hanım ve hit ile ilgili düşünceler ve yorumlar paylaşılmış sadece ayvesi var berk bey ile bu işi yapan onunda pozitif olmuş sonucu neden berk bey cok fazla tercih edilmiyor.birde doktorum söyle bir teklifte bulundu isterseniz transferi ben gerçekleştire bilirim sizinle birlikte oraya gidip dedi sizce ne yapmalıyım bu hafta doktora gidicem ve bunun kararını vericez doktorum tüp bebek konusunda son derece başarılı bir şekilde isim yapmış bir doktor ama ben cok kararsızım berk bey mi kendi doktorum mu siz olsanız ne yapardınız lütfen bana biraz yardım olunuz düşüncelerinizi paylaşınız doktor oraya gitmek için 500 euro fark alacak bizden ama onu tercih etmezsem buradaki tedavimi o yapacağı için eksik birşeyler yaparmı diyede düşünmeden alamıyorum kendimi düşüncelerinizi paylaşın benimle lütfen siz olsanız ne yapardınızzzz
Evet hamilelikte çok idrara çıkılır. Bilhassa da son aylarda. Test gününü beklediğin süreç te de fazla olabiliyor, sebebi progesteron yüksekliği.... Sevgilerimle......
Nillll cigim Türkiye'den doktor götürmek ne kadar gereksiz bir durum..transfer ısı bu tedavinin en kolay bölümü..sanki Berk yada hitin hicbir hastası hamile kalmiyor gibi bu güvensizlik neden?? Bence doktorun bir Kıbrıs tatili yapmak istiyor ve bedavaya getirmeye çalışıyor :)) uçak bileti vsvs doktora vereceğin 500 Euro ile maliyeti cok artırıyorsun.o parayı esinle sen tatil icin kullansan be güzelim:) ayrica gördüğüm o ki ne kadar pimpiriklenirsen bu is o kadar olmuyor.rahat ol yaaa baska doktor mü yok.o doktorunda transferi kendi yapmayacak ve sana bakmayacaksa bakmasın cok ayıp bu sekilde seni zorlaması..ben olsam boyle düşünen bir doktoru bastan silip atardim..